Yandex Metrica

Şenol Güneş'in istifa cebinde! Masada iki seçenek var

Şenol Güneş'in istifa cebinde! Masada iki seçenek var

Hollanda hezimetinin ardından A Milli Takım'da ikinci Şenol Güneş dönemi bitiyor. Şenol Güneş, konu ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile görüşecek. Yapılacak toplantıdan iki sonuç çıkabilir.

Spor

23.01.2024, 17:57

2022 Dünya Kupası Elemeleri G Grubu altıncı maçında Hollanda'ya konuk olan A Milli Takımımız hezimete uğradı. Ay-yıldızlılar güçlü rakibi karşısında sahada varlık gösteremeyince 6-1 mağlup oldu. Milliler bu sonuçla puan tablosunda liderlikten 3. sıraya geriledi.

2022 Dünya Kupası Elemeleri’nde Hollanda’ya 6-1 mağlup olan Ay Yıldızlılarda teknik direktör değişikliği bekleniyor. Şenol Güneş, konu ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir ile görüşecek.

Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk maçı için 1 milyon taraftar şehirde! Amedspor- Iğdır FK maçı ne zaman, hangi kanalda? Amedspor'un şampiyonluk... Haberi Görüntüle

MASADA İKİ SEÇENEK VAR

Yapılacak toplantıdan iki sonuç çıkabilir. Seçeneklerden ilki Başkan Özdemir’in 69 yaşındaki adama görevden alındığını açıklaması. Diğer seçenek ise Güneş’in istifasını sunması. Ay Yıldızlı ekipteki 2. dönemine 2019 Mart ayında başlayan Şenol Güneş’in sözleşmesi 2022 Haziran ayında sona erecekti.

Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Fenerbahçe - Karagümrük karşılaşmasının yabancı VAR'ı açıklandı Haberi Görüntüle

DAHA ÖNCE DE ÇALIŞTI

Güneş, 2000-2004 yılları arasında da A Milli Takım teknik direktörlüğü yaptı. Ay Yıldızlı ekip, Şenol Güneş teknik direktörlüğünde 82 maça çıktı. Bu karşılaşmaların 38’inden galibiyet ile ayrılan milliler, 23 kez berabere kalırken, 21 yenilgi yaşadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading