Yandex Metrica

Sitede Ara

Şenol Güneş canlı yayında transferini istediği futbolcuyu açıkladı: Burada olmasını isterim

Şenol Güneş canlı yayında transferini istediği futbolcuyu açıkladı: Burada olmasını isterim

Son dakika haberleri... Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, bugün basın toplantısı düzenleyerek merak edilen soruları yanıtladı. Tecrübeli hoca Türk yıldızın transferini istedi.

Spor

23.01.2024, 20:06

Beşiktaş, Onur Bulut'a resmen talip oldu.

Bugün Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyen Şenol Güneş, transfer gündemine değindi.

Kayserispor'da oynayan milli futbolcu Onur Bulut için yöneltilen soruya cevap veren Güneş, "Burada olmasını isterim" yorumunu yaptı.

Fatih Terim, yenilgi sonrası ateş püskürdü: Saygı duyulacak bir adam gelsin! Fatih Terim, yenilgi sonrası ateş püskürdü: Saygı duyulacak bir adam... Haberi Görüntüle

ŞENOL GÜNEŞ, ONUR BULUT'U İTİRAF ETTİ

Rosier'deki düşüse değinen Şenol Güneş, "Elimizde Rosier gibi bir oyuncu varken, oyuncu almayı doğru bulmam. Şu an bir dalgalanma geçirdi, normal karşılayabiliriz. Çok zeki öğrenciler vardır ancak yaramazlardır. Rosier'i onlara benzetiyorum. Onur bek olarak iyi oyuncu, burada olmasını her zaman isterim ama şartlara bağlı. Türkiye'nin en iyi beklerinden biri." değerlendirmesinde bulundu.

Nasıl bir takım oluşturacağı hakkında gelen soruya da cevap veren Güneş, "Her takımın özellikleri vardır. Ne istiyorsun dendiğinde dünkü Brezilya'yı örnek verebilirim. Teknik, koşan, topla oynayan bir takım yaratmak istiyoruz. Onlar gibi olmasak da onlar gibi davranmak bize adım attırır diye düşünüyorum" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading