Yandex Metrica

Selçuk İnan Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü oldu! Galatasaraylı eski futbolcuyu ekibine aldı

Selçuk İnan Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü oldu! Galatasaraylı eski futbolcuyu ekibine aldı

Son dakika haberleri... Süper Lig ekibi Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü Selçuk İnan, resmi sözleşmeye imza attı. Basın toplantısında soruları cevaplayan İnan, imrendiği hocasını açıkladı.

Spor

24.04.2024, 09:24

Selçuk İnan, Kasımpaşa'nın yeni teknik direktörü oldu.

Kemerburgaz'daki tesislerde düzenlenen törende Selçuk İnan'ın yanı sıra Kasımpaşa Kulübü Üst Yöneticisi Serkan Reçber de yer aldı.

Çok mutlu olduğunu belirten Selçuk İnan, "Hedeflediğim, inandığım ne varsa şu anda gerçekleşiyor. İlk teknik direktörlük deneyimim olacak. Birçoğunuz futbolculuğumu gördü, futbolculuğa başlangıç anıma şahit olanlar da var. Hedeflere hep beraber ulaşacağız." ifadelerini kullandı.

Ve Talisca Süper Lig'e dönüyor! Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi, Galatasaray mı? Ve Talisca Süper Lig'e dönüyor! Beşiktaş mı, Fenerbahçe mi, Galatasaray... Haberi Görüntüle

SELÇUK İNAN: AKLIMDA SAKLIYORUM

"Her zaman gerçekleşebilecek hayaller kurdum. Kasımpaşa'da olmam benim için bir şans. Bu kurumsal yapıyı tanıdım. Futbolu ne kadar önemsediklerini gördükten sonra bu kararı vermek çok kolay oldu. Galatasaray'dan ayrılalı neredeyse 1 yıl oldu. Galatasaray demişken buradan Fatih hocama teşekkür borçluyum. Bu mesleği zaten yapmak istiyordum ama beni daha da cesaretlendiren hocam oldu. 1 senedir tüm hocalarımla iletişim halindeyim. Oynadığım tüm takımlarda kaptanlık yaptım. Yurt dışına da çok gittim orada da önemli insanlarla iletişimim var. Bir oyun anlayışım her zaman vardı. Oyunculuğumda da çok düşünürdüm. Bunların hepsinden karma yapıp bana uyacak düşünceleri şu anda aklımda saklıyorum."

Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Son dakika... Trabzonspor seyircisiz maçta Sivasspor'a tek golle boyun eğdi Haberi Görüntüle

SELÇUK İNAN'DAN FATİH TERİM SÖZLERİ

Çok önemli bir ekibe sahip olduğunu ifade eden genç teknik adam, "Örnek aldığım, başarılarını iyi anlamda kıskandığım ve tekrarlamak istediğim bir isim var, o da Fatih Terim. Ekibim inandığım kişilerden oluştu. Burada güzel bir kurumsal yapı var. Hali hazırda çalışan hocalarla tanıştığımda burada Türk futbolunda böylesine önemli projelerin olması futbola bu yatırım beni şaşırttı. Heyecanlı, istekli bir ekip oluşturduk. Hepsine çok inanıyorum. Kendi dallarında çok başarılı, bilgili hocalar." değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan Galatasaray'ın eski futbolcusu Olcan Adın da Selçuk İnan'ın ekibinde yer alacak.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading