Yandex Metrica

Selçuk İnan'dan transfer açıklaması: Görüşmeler devam ediyor

Selçuk İnan'dan transfer açıklaması: Görüşmeler devam ediyor

Türk Futbolu'nun önemli orta sahalarından birisi olan ve son olarak Kasımpaşa'yı çalıştıran Selçuk İnan kariyeri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 20:52

Futbola veda ettikten sonra Galatasaray'da yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Selçuk İnan, ilk teknik direktörlük deneyimini Kasımpaşa'da yaşamıştı. İstanbul ekibiyle 12 maça çıkan Selçuk İnan'la yollar ayrılmıştı. Şu an boşta olan Selçuk İnan, gelecek sezon takım çalıştırmak istediğini söyledi. AA'ya konuşan genç teknik adam, bazı kulüplerle temas halinde olduğunu kaydetti. Selçuk İnan sözlerinin devamında önemli bir takımı ya da projesi olan bir ekibi çalıştırmak istediğini belirtti.

Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği biri bana anlatsın Nihat Kahveci İsmail Kartal'ın o kararıyla çileden çıktı: Bu değişikliği... Haberi Görüntüle

KASIMPAŞA SÜRECİ HAKKINDA;

Başlangıçta hedefler koyuyorsunuz, ortak bir yol haritası çizebiliyorsunuz ama bu yolda bazı engeller çıkabiliyor önünüze. Son dönemlerde fikir ayrılıkları çıkmaya başladı. Bu durum her iki tarafa da zarar verebilirdi. Benim bir duruşum ve bakış açım var. Bunu hiçbir zaman kaybetmek istemiyorum, bundan ödün vermek de istemiyorum. Bu ayrılık hem benim için hem de karşı taraf için doğru bir şeydi ve böyle bir karar aldık."

GÖRÜŞTÜĞÜ TAKIM VAR MI?

Görüştüğüm kulüpler var. Sağ olsunlar şu andaki durumumuzu soruyorlar. Amacım önümüzdeki sene bir takımı çalıştırmak. Ama bu önemli bir takım olmalı ya da projeye sahip olmalı. Hemen gel gitler bizi üzüyor ve istediklerimizi yapamıyoruz. Böyle iyi bir takımda, projesi olan bir takımda başlamak isterim.



DEPREMZEDELER İÇİN JUBİLE MAÇI YAPILACAK

Bunu düşünüyoruz. Takımların durumu çok önemli. Herkesi bir araya getirmek kolay olmuyor ama bunun üzerinde bir planımız var. Bunu konuşuyoruz. Böyle bir şey gerçekleşirse ben de çok mutlu olurum. Çünkü zor bir dönemden geçiyoruz. Bir Hataylı olarak memleketim için ne gerekiyorsa yapıyorum ve bundan sonrasında da yapmaya hazırım. Ama bu bizim için kolay bir süreç değil. Dolayısıyla elimizi deprem bölgesinin üzerinden çekmeyelim. Maddi ve manevi ne gerekiyorsa yapalım ve unutmayalım."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading