Yandex Metrica

Selçuk İnan'dan Arda Güler itirafı: Fatih Terim ile beraber izledik

Selçuk İnan'dan Arda Güler itirafı: Fatih Terim ile beraber izledik

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın eski futbolcusu ve antrenörü Selçuk İnan, Fenerbahçeli genç yetenek Arda Güler hakkında flaş bir itirafta bulundu.

Spor

23.01.2024, 22:13

Galatasaray'ın efsane oyuncuları arasında yer alan Selçuk İnan, Fatih Terim ile beraber Arda Güler'i izlediklerini söyledi.

Skorer TV'ye konuşan Selçuk, Arda Güler hakkında şöyle konuştu:

Çok çok önemli bir oyuncu olacak diye düşünüyorum. Çünkü hakikaten son zamanlarda gördüğüm en yetenekli Türk futbolcusu. Genç yaştan beri onu takip ediyoruz. Fatih Terim ile izledik onu. Hocaya ondan ben bahsetmiştim iyi bir oyuncu diye. Sonra beraber izledik. Hoca da 'Dediğin kadar varmış' dedi. Çok iyi oyuncu. Özel bir oyuncu.

Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı yıkacak 11'i Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz yayınlanacak! İşte İsmail Kartal'ın Yunan'ı... Haberi Görüntüle

Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı? Mercan'ın transferinde kulis bilgisi! Fenerbahçe, Fatih Karagümrük forması giyen Levent Mercan ile anlaştı mı?... Haberi Görüntüle

SELÇUK İNAN'DAN TEKNİK DİREKTÖRLÜK AÇIKLAMASI

Son zamanlarda Süper Lig'de çalışan genç hocalara da değinen Selçuk İnan, "Bizim ülkede bu çok konuşulmaya başlandı. Dünyanın her yerinde zaten özellikle Almanya'da çok genç yaşta takımları emanet edebiliyorlar. Eğer bir hocaya güveniyorsanız, inanıyorsanız, bir projeniz varsa ona o takımı verirsiniz. Şimdi bizde bunu yapmaya başladılar. Çok başarılı olan teknik direktörler var. Şimdiyi konuşuyoruz ama geçmiş dönemde Fatih hocaya da Mustafa hocaya da gençken takım verildi. Hepsi de başarılı oldu. Birini hazır hissettiğiniz ve ona güvenip inandığınız zaman, takımı verdiğinizde başarılı olduğunu görebiliyorsunuz" değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading