Yandex Metrica

Saran Group'tan Süper Lig yayın ihalesi açıklaması! Çekiliyorlar mı?

Saran Group'tan Süper Lig yayın ihalesi açıklaması! Çekiliyorlar mı?

Son dakika haberleri... Süper Lig yayın ihale süreciyle ilgili yapılan görüşmelerde Saran Group'tan yeni bir açıklama geldi.

Spor

08.03.2024, 11:55

Süper Lig yayın ihalesine teklif verem medya şirketlerinden Saran Group, resmi internet sitesinden açıklama yaparak sözleşme imzalamaya hazır olduklarını bildirdi.

14 Mart 2022 Pazartesi günü yapmış oldukları açıklamada naklen yayın ihalesi süreciyle ilgili tüm yükümlülüklerini yerine getirdikten sonra karşılıklı imzayı bekleme aşamasındayken, uzayan süreçle de birlikte kamuoyunda tartışmalar ve algı sorunları oluştuğunu belirten Saran Group, açıklama yapma ihtiyacını duyduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı;

"TRT'nin ihaleden çekildiğini de öğrenmiş bulunmaktayız. TFF'nin 28 Şubat 2022'de resmi sitesinden yaptığı duyuruya ve kurumumuza yazdığı yazıya istinaden, mecvut durumda, Paket 1D için sözleşme yapma hakkının yasal olarak tarafımıza geçmesi sebebiyle, ilgili sözleşmeyi de imzalamaya hazır olduğumuzu bu vesileyle ayrıca duyurmak isteriz."

Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının tarihi açıklandı! Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçlarının tarihi açıklandı! Haberi Görüntüle

SARAN GROUP'TAN YAYIN İHALESİ AÇIKLAMASI

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading