Yandex Metrica
Şanşal Büyüka yeni TFF başkanını açıkladı!

Şanşal Büyüka yeni TFF başkanını açıkladı!

Son dakika haberleri... Nihat Özdemir'in istifasının ardından haziran ayında yapılacak yeni seçimle Türkiye Futbol Federasyonu yeni başkanını seçecek. Şansal Büyüka, seçime haftalar hala göreve gelecek kişiyi itiraf etti.

Spor

23.01.2024, 19:18

Türkiye Futbol Federasyonu, haziran ayında yapılacak genel kurulla yeni başkanını belirleyecek.

Milliyet yazarı Şansal Büyüka, köşe yazısında göreve gelecek yeni başkanı duyurdu.

Gaziantep FK'nın eski başkanı Mehmet Büyükekşi ismini ön plana atan Büyüka, "TFF'nin haziran ayında yapılacak genel kurulunda, Mehmet Büyükekşi çok büyük bir ihtimalle başkan seçilecek. Hayırlı bir seçim olacağını düşünmüyorum ama biz yine de "Hayırlı olsun" diyelim." ifadelerini kullandı.

Belirlenen adaydan memnun olmadığını belirten Şansal Büyüka, "Mehmet Büyükekşi, TİM'in ve daha sonra Gaziantep olan Gazişehir Kulübü'nün eski başkanı. Mevcut konjonktürün öne çıkardığı bir isim. "İyi insan" diyorlar. İnsan profili o kadar bozuldu ki, zaten "iyi" olması gereken insan için, artık "iyi" olmak, özellik olarak söylenmeye başlandı. Yeni yasaya göre zaten Hukuk Kurulu, Disiplin Kurulu, Tahkim Kurulu hiç değişmeden görevine devam edecek." görüşlerini aktardı.

Dünden bugüne Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi! İşte nefes kesen rekabetin geçmişi... Haberi Görüntüle

ŞANSAL BÜYÜKA: HAYIR GELMEZ

Türk futbolunun yönetim şeklini eleştiren Şansal Büyüka, "Böyle bir TFF yapısından Türk futboluna hayır gelir mi? Hayır gelmez. Hatta daha kötü olur, daha iyi olmaz ama bizim kulüplere müstahak. Gelene "ağam", gidene "paşam" derseniz, özgür iradenizle bir başkan adayı bile belirleyemezseniz, daha çok sürünürsünüz." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading