Yandex Metrica

Sancak'tan Balotelli itirafı: Hoca gidecekti!

Sancak'tan Balotelli itirafı: Hoca gidecekti!

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor'un başkanı Murat Sancak Mario Balotelli ve Younes Belhanda ile ilgili itiraflarda bulundu. İstifa iddialarına cevap veren Murat Sancak, Montella'nın imza attığı dönemde gündeme gelen teknik direktörü de açıkladı.

Spor

23.01.2024, 20:39

Kulüp hakkında önemli itiraflarda bulunan Sancak, Suarez ve Bakayoko'yu neden alamadıklarını da vurguladı. Başkan Murat Sancak'ın çarpıcı açıklamalarının tamamı.

Fenerbahçeli kadınlardan tarihi başarı: Basketbolda Avrupa'nın en büyüğü oldular Fenerbahçeli kadınlardan tarihi başarı: Basketbolda Avrupa'nın en büyüğü oldular Haberi Görüntüle

MONTELLE AYRILACAK MI ?

Vincenzo Montella'nın takımdan ayrılacağına yönelik haberlere cevap veren Sancak  "Lig devam ediyor. Montella Trabzonspor ile anlaştı haberleri çıkıyor. Böyle bir şey yok. Trabzonspor da yolda yürürken böyle bir nezaketsizlik yapmaz. İşin raconunu bilirler. Sezon sonunda sözleşmesi bitince talip olabilirler. Biz uzatmak isteriz ama olursa olur olmazsa olmaz. Biz iyi anlaştığımız herkesle yola devam etmek istiyoruz. Kendisi gitmek isterse yapacağımız bir şey yok. Jesus'tan sonra en pahalı hoca. Ben fedakarlık yaptım" diye konuştu.Vincenzo Montella'nın imza attığı dönemde Andrea Pirlo'nun da gündeme geldiğini belirten Başkan Sancak, "Biz aldığımızda 1.5 yıldır boştaydı. Kimse peşinde koşmuyordu ama değerli bir hocaydı. Önümüzde iki tane İtalyan vardı. Montella ile anlaştık. Diğeri Pirlo'ydu onu da Karagümrük aldı. Hedefimiz Avrupa'ya gitmek, Allah nasip ederse gideriz" dedi.

Ve Trabzonspor'da ilk ayrılık! Başkan Doğan açıkladı Ve Trabzonspor'da ilk ayrılık! Başkan Doğan açıkladı Haberi Görüntüle

"BELHANDA, OKUMADAN İMZALADI"

Kırmızı kart gördüğü için  Belhanda'ya kestikleri 180 bin euroluk ceza hakkında açıklama yapan Sancak, "Her futbolcu namusuyla çıkar oynar. Daha önce şu takımda oynamış falan diyorlar, öyle şeyler olmaz. Benim takımımda olmaz. Belhanda'yı bilmeyen dışarıdan yorum yapar. Takımı en çok sahiplenen futbolculardan birisi. Takım Trabzonspor'u yenmeye şartlanmıştı. Geri düşünce sorun oldu. Trabzonsporlu futbolcuların topu ondan ona atmasıyla sinirlendi. Yapmamalıydı ama hüngür hüngür ağladı.

Bütün futbolcular ve hoca imzalı olarak Belhanda'nın takımda kalmasını istedi. Kadro dışında kalmasını düşündük, bir reaksiyon verilmeliydi. Kesilebilecek en yüksek cezayı kestik. İstese bu parayı ödemez. Verilebilecek en yüksek ceza 10 bin euro ama 180 bin euro ceza kestik ve okumadan imzaladı. Belhanda giderken buraya para kazandırmak istiyorum diyor. Yurt dışından 3-4 tane kulüp istiyor. Böyle insanları kaybetmek kolay değil" dedi

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bugün bakacağız, yarın oynayabilir! Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal: Bugün bakacağız, yarın oynayabilir! Haberi Görüntüle

"BALOTELLI GİTMESEYDİ, HOCA GİDECEKTİ"

Mario Balotelli'nin ayrılığını değerlendiren Murat Sancak, "Balotelli ile ilgili açıklamadığım bir şey açıklayayım. Eğer göndermemiş olsaydım hoca gidecekti. Hocanın şartı oydu. Bazen uyum açısından önemli. Bazen anlaşamıyorsun. Balotelli misyonunu tamamlamıştı. Tekrar gelse alır mıyım, alırım tabii. Onu seyrettiğim zaman zevk duyan bir adamım. Bugün Sion'un oyuncusu yapacak bir şey yok" dedi.

Takımdan ayrılan futbolcularla ilgili açıklama yapan Başkan Sancak, "Vargas ile de görüşüyorum. Daha sözleşmesi var. Benim mevkiime futbolcu alma sözleşmem bitince geleceğim diyor. Muric sözleşmem bitince bedava oynayacağım diyor. En çok da beni seviyorlar. Mütevazı olmayacağım. Onlarla baba oğul ilişkimiz var. Yunus Akgün, hakikaten benim oğlum gibi. Allah yolunu açık etsin. Başarılı olsun istiyorum. Ancak başarı dileyebilirim" ifadelerini kullandı.

Kulüpte para sıkıntısı olmadığını belirten Murat Sancak, "Şu anda kulüplerin maddi sıkıntıları çok. 3-4 ay maaş veremeyen kulüpler var. Biz Allah'a şükür en son şubat maaşlarını ödedik. Biz bu kadar uğraşırken bilsinler. Hakk'ın rahmetine kavuşana kadar başkanınızım demiştim. Sonra da 'pazara kadar değil mezara kadar' şarkısını paylaştım" diye konuştu.

Fenerbahçe'de sevindiren haber! Djiku ve Joshua King hazırlıklara başladı Fenerbahçe'de sevindiren haber! Djiku ve Joshua King hazırlıklara başladı Haberi Görüntüle

"ÜZERİNE PARA VERİP GÖNDERDİK"

Artem Dzyuba ile Britt Assombalonga'nın Adana Demirspor'dan ayrılmasına değinen Sancak, "Dzyuba antrenmanlarda performans göstermediği için gitti. Olmadı. Burada mutsuz olacaktı. Gittiği yerlerde goller atıyor. Sorun yok. Assombalonga taraftarla sorun yaşadı. 6-7 kulüp istedi. Para kazanarak göndereceğimiz oyuncuydu üzerine para verip gönderdik" açıklamasını yaptı.

Bursaspor'a deplasmanda ağır darbe! ( Erokspor 5- 1 Bursaspor ) Bursaspor'a deplasmanda ağır darbe! ( Erokspor 5- 1 Bursaspor ) Haberi Görüntüle

"SUAREZ İLE ANLAŞAMADIK"

Demirspor'un ara transfer döneminde takviye etmek istediği oyuncularla ilgili Murat Sancak, "Hulk'u takımı bırakmadı. Kendisi gelmek istiyordu. Takımı bırakmayınca zorla alamayız. Oranın sözleşmeli oyuncusu. N'Koudou ile bir noktadan sonra anlaşamadık. Biz gelmesini istiyorduk. Beşiktaş'ın verdiğinden fazlasını verdik. Olmadı. Suarez ile de görüştük. İki defa Metin Korkmaz gitti, o da olmadı. Bakayoko için Chelsea ve Milan ile anlaştık. Son anda imzalamaktan vazgeçti. Yapacak bir şey yok" açıklamasını yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading