Yandex Metrica

Samuel Eto'o hayatının şokuna uğradı! Kamerunlu yıldızın başı belaya girdi

Samuel Eto'o hayatının şokuna uğradı! Kamerunlu yıldızın başı belaya girdi

Son dakika haberleri... Bir dönem Türkiye'de Konyaspor ve Antalyaspor formaları da giyen Samuel Eto'o, işlediği vergi suçu yüzünden ceza alma tehlikesi ile karşı karşıya geldi.

Spor

23.01.2024, 22:13

Kamerunlu efsane futbolcu Samuel Eto’o aldığı haberle yıkıldı.

Barcelona’da oynadığı dönemde vergi kaçakçılığı yaptığı öne sürülen Eto'o'nun Kamerun Futbol Federasyonu Başkanlığı görevi ve olası cumhurbaşkanlığı adaylığı tehlikeye girdi.

La Gazzetta dello Sport’un haberine göre, Eto'o'nun Barcelona formasını giydiği 2006 ve 2009 yılları arasında vergi kaçırdığı öne sürüldü.

Daha önce yargılanan Kamerunlu eski futbolcu, 1.8 milyon euro ve 10 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Yapılan itirazlar neticesinde 3.8 milyon Euro’ya çevrilen ceza, Samuel Eto’o’yu kurtarmadı.

Santos anında silindi! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi açıklandı Santos anında silindi! Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe'nin ekibi açıklandı Haberi Görüntüle

ETO'O CUMHURBAŞKANI OLAMIYOR

Eto''ya karşı muhalif olan Anti-Eto'o Frond Başkanı Guibai Gatama’nın FIFA’ya gönderdiği talebin dikkate alındığı ve Samuel Eto’o’nun federasyon başkanlığının düşürülebileceği öne sürüldü.

Federasyon başkanlığının ardından Kamerun Cumhurbaşkanı olmayı amaçlayan Samuel Eto’o’nun bu hedefinin de vergi kaçakçılığı cezası sebebiyle gerçekleşemeyebileceği de iddialar arasında yerini aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading