Yandex Metrica

Şampiyonlar Ligi'nden elenen Fatih Terim 7 Eylül'ü işaret etti

Şampiyonlar Ligi'nden elenen Fatih Terim 7 Eylül'ü işaret etti

Şampiyonlar Ligi 2.ön elemede PSV Eindhoven'e 5-1 ve 2-1'lik skorla elenen Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, "PSV iki maçta da bizden daha iyiydi. Onları tebrik de ettim.7 Eylül'e kadar neler olacağını hep beraber göreceğiz" dedi.

Spor

06.03.2024, 12:52

PSV'nin kendilerinden iyi takım olduğunu itiraf eden Fatih Terim, "Hem burada hem orada gerçekten centilmence maçlar geçti ve kendilerini tebrik ettim. Her maç, bizim kafamızdaki takımla ilgili bir şeyler veriyor bize. 7 Eylül'e kadar neler olacağını hep beraber göreceğiz" ifadelerini kullandı.

Arjantin'de büyük şok! Göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırıldı Arjantin'de büyük şok! Göğüs ağrısıyla hastaneye kaldırıldı Haberi Görüntüle

'BAZI GERÇEKLERİ KABUL ETMEK LAZIM'

Sonuç olarak kazanmak istediklerini ama bazı gerçekleri kabul etmek gerektiğini söyleyen Terim," Yüksek tempoda bir oyun ve baskı denedik. Hiç pozisyon vermeden gol yedik. Konsantre eksikliğimiz var. 10 kişi kalınca daha rahat oynayıp gol de bulduk. Her maç bizim için hem bazı oyuncular için vereceğimiz zaman dilimi hem de yeni katılan arkadaşların takıma adaptesini sağlama açısından önemli" dedi.

Süper Lig'de hakem kararı sonrası ilginç an: Futbolcu sahayı terk etmek istedi Süper Lig'de hakem kararı sonrası ilginç an: Futbolcu sahayı terk... Haberi Görüntüle

DİAGNE KALACAK MI?

Bu akşam PSV karşısında takımın tek golünü kaydeden Diagne için henüz karar vermediklerini ekleyen tecrübeli hoca, "Gitme niyetindeydi o da. Herkesi kullanmaya çalışacağız. 7 Eylül'e kadar daha çok zaman var. Ayrılıklar, birleşmeler olacaktır. Onu da net söylüyorum" açıklamasında bulundu.

TFF'den Türk vatandaşlarına uyarı! EURO 2024 öncesi vize şartı: EURO 2024 bilet nasıl alınır? TFF'den Türk vatandaşlarına uyarı! EURO 2024 öncesi vize şartı: EURO... Haberi Görüntüle

'YARIN BİR TRANSFERİMİZ OLABİLİR'

Yarın UEFA Avrupa Ligi kadrosunu bildireceklerini söyleyen Fatih Terim, "Son 24 saate kadar iki oyuncu daha kullanma hakkımız var, onu da kullanacağız belki. Bazı oyuncularımızın ne kadar antrenman yapıp yapmadığını görüyoruz ama ne olursa olsun yazacağım. Hafta sonuna kadar hatta yarın da bir transferimiz olabilir. Bir isim belirtmek için söylemedim, tam tersine yeni bir yola çıktığımızı ve her günün bir transfere açık olduğunu söyledim. Aşağı yukarı 10-15 kişi eksildik, aldık, daha da vereceğiz. O manada söyledim." değerlendirmesinde bulundu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading