Yandex Metrica

Şampiyonlar Ligi finali güvenlik gerekçesiyle başlatılamadı

Şampiyonlar Ligi finali güvenlik gerekçesiyle başlatılamadı

Paris'te bazı taraftarlar, demir korkuluklardan tırmanarak Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı Stade de France'a girdi. UEFA, güvenlik gerekçesiyle maçın başlangıcını 3. kez erteleyerek Türkiye saati ile 22.36'ya aldı. İşte detaylar...

Spor

23.01.2024, 19:19

Paris'te bazı taraftarlar, demir korkuluklardan tırmanarak Şampiyonlar Ligi finalinin oynanacağı Stade de France'a girdi. UEFA, güvenlik gerekçesiyle maçın başlangıcını 3. kez erteleyerek Türkiye saati ile 22.36'ya aldı.

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

"BU GECE BİRİ ÖLECEK"

Real Madrid ile Liverpool arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finalinin ertelenmesiyle ilgili son gelişmeler geliyor. Fransız polisinin Stade de France dışında İngiliz taraftarlara karşı kullandığı biber gazı kullandı. Taraftarların çoğunun bileti yok ve Fransız polisi zor durumda kaldı. Kuyruktaki pek çok fanatik, “Bu gece biri ölecek” ifadelerini kullandı.

Dev mücadeleye Paris'teki Stade de France ev sahipliği yapıyor. Karşılaşmada Fransız hakem Clement Turpin düdük çalacak.

Liverpool ile Real Madrid, bugün oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi finalinde aralarındaki 9. maça çıkacak.

Real Madrid 17, Liverpool 10. kez Şampiyonlar Ligi'nde final oynayacak. Turnuva tarihinin en başarılı takımı Real Madrid 14. kez şampiyon olmak istiyor. Liverpool ise 7. defa kupanın sahibi olmaya çalışacak.

İki takım daha önce 8 defa karşılaştı. Bu karşılaşmaların 4'ünü Real Madrid, 3'ünü Liverpool kazandı. Bir maç ise berabere bitti. Real Madrid 10, Liverpool ise 8 gol attı.

Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak Ancelotti'den Arda Güler büyük müjde: Yakında kavuşacak Haberi Görüntüle

İLK 11'LER

Liverpool: Alisson; Alexander-Arnold, Konaté, Van Dijk, Robertson; Henderson, Fabinho, Thiago; Salah, Mané, Luis Díaz

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Kroos, Casemiro, Modric, Valverde; Benzema, Vinicius.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading