Yandex Metrica

Samet Aybaba: Milli Takım'a gelirsem en iyisini ben yaparım

Samet Aybaba: Milli Takım'a gelirsem en iyisini ben yaparım

TFF'nin Şenol Güneş'le yollarını ayırmasından sonra gündeme gelen teknik direktör Samet Aybaba, ''Federasyondan bana ulaşan bir teklif ya da bir telefon yok ama göreve gelirsem en iyisini ben yaparım'' dedi.

Spor

20.03.2024, 10:04

TRHABER ÖZEL / RECEP KIYATSIL

A Milli Takım, Dünya Kupası grup eleme maçlarında Hollanda'ya 6-1 mağlup olunca Türkiye Futbol Federasyonu, teknik direktör Şenol Güneş'le karşılıklı anlaşarak yollarını ayırdı.

Şenol Güneş'le yolların ayrılmasından sonra Aykut Kocaman, Okan Buruk ve Samet Aybaba gibi isimler gündeme geldi. TFF'nin Samet Aybaba ile görüşeceği konuşuluyor.

Milli futbolcuyu taşıyan uçak düştü: Kurtulan yok Milli futbolcuyu taşıyan uçak düştü: Kurtulan yok Haberi Görüntüle

''BANA ULAŞAN TEKLİF YOK''

TRHaber'den Recep Kıyatsıl'a konuşan teknik direktör Samet Aybaba, heniz kendisine yapılan bir teklif olmadığını belirtirken şu ifadeleri kullandı; ''Federasyondan bana ulaşan bir teklif ya da bir telefon yok. Teklif gelirse seve seve kabul ederiz.''

Portekiz basını yazdı: İşte Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görev yapacak yabancı hakemler Portekiz basını yazdı: İşte Galatasaray ve Fenerbahçe maçlarında görev yapacak... Haberi Görüntüle

''EN İYİSİNİ BEN YAPARIM''

Diğer adaylarla ilgili konuşan Samet Aybaba, ''Ben olmasam da göreve kim gelirse gelsin yeni hocanın ilk hedefi 4 maçtan iyi bir sonuç almak olmalı. İyi sonuçlar alamazsak Norveç ve Hollanda'yı geçemeyiz. Daha sonrasında yeni hedefler belirlenir. Yeni yapılanma, kadro revizyonuyla ilgili konuşmak için önce görev almalı. Görev alırsam da en iyisini ben yaparım. Bugüne kadar çalıştığım takımlarda oynattığım oyun ortada. '' ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading