Yandex Metrica
SON DAKİKA
Samet Aybaba, Balotelli'ye Robinho üzerinden salladı

Samet Aybaba, Balotelli'ye Robinho üzerinden salladı

Son dakika haberleri... Adana Demirspor'dan 3.hafta istifa eden Samet Aybaba, sorun yaşadığı Mario Balotelli ile ilgili itiraflard bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:05

Samet Aybaba, Adana Demirspor'da çalışırken sorun yaşadığı Mario Balotelli'yi eski öğrencisi Robinho üzerinden eleştirdi.

Balotelli'nin yaşantısında zor günler yaşadığını aktaran Samet Aybaba, "Hayata bakışı, yaşadığı ortam, büyüme şekli diyelim orada biraz sıkıntılı bir süreç yaşamış. O futbola yansımış, çeşitli teknik adamlarla yaşadığı sorunlar var. Sonuçta İtalya Serie B'den aldık onu. Söylenildiği gibi dünya yıldızı durumunda almadık.Şimdi böyle olunca başka bir yere kendisini konumlandırmaya çalışıyor ama öyle değil. Emek vererek, çalışarak, işini iyi yaparak oraya gelmesi lazım" ifadelerini kullandı.

Lewis Hamilton'dan Ramazan ayında Gazze çağrısı! Haberi Görüntüle

SAMET AYBABA: DÜNYA YILDIZI ROBİNHO GİBİ OLUR

Transfer edildiği zaman Balotelli ile konuştuğunda ona Sivasspor'dan öğrencisi Robinho'yu örnek gösterdiğini aktaran Aybaba, "Sivasspor'da görev yaparken Robinho geldi bize; bir maçta 42 dakika ısındı. Yeni gelmişti daha, tam hazır değildi. İkinci yarı onu ısınmaya gönderdim, 42 dakika ısındı. Sonrasında 88'de ya da 89'da oyuna girdi. 2-1 yendik o maçta. Soyunma odasında maçın hatıra fotoğrafı var, en çok sevinen Robinho'ydu.Dünya yıldızı böyle oluyor, karakter çok önemli" görüşlerini dile getirdi.

Ayrıca İtalyan yıldızıla kişisel problem yaşamadığını bildiren Samet Aybaba, "Başka birinin ben oyun karakterini eleştiririm, kişisel karakteriyle ilgili veya oyuncunun kişisel kaprisleriyle ilgili hiçbir şey yapmam. Bu benim işimle ilgili zaten, ben ondan en iyi performansı nasıl alırımı düşünürüm" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading