Yandex Metrica

Salih Uçan'dan bombardıman: Saygı duymayacağım, düşündükçe sinirleniyorum!

Salih Uçan'dan bombardıman: Saygı duymayacağım, düşündükçe sinirleniyorum!

Son dakika haberleri... A Milli Takım'a çağrılmadığı için çok konuşulan Salih Uçan, adeta ateş püskürdü. Derbi öncesi açıklamalarda bulunan Salih, kendisine saygı duymayanlara aynısını yapacağını söyledi.

Spor

23.01.2024, 19:52

Süper Lig'in 8. haftasında Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ta Salih Uçan açıklamalarda bulundu.

Vole adlı Youtube kanalına konuk olan 28 yaşındaki oyuncu, eski takımı Fenerbahçe'ye karşı oynayacakları derbi öncesi "Fenerbahçe maçı güzel geçecek, duran toptan gol atabiliriz." yorumunda bulundu.

Bu sezonki çıkışını da değerlendiren Salih, "Geçen sezon Başakşehir'e kiralık olarak gitmek, benim için çok iyi oldu. Çünkü Beşiktaş'ta o dönem Önder Karaveli vardı ve bana inandığını hiç hissetmiyordum. Değişim bazen işe yarıyor. Bana iyi geldi" dedi.

İsmail Kartal istifa edecek mi? İsmail Kartal'ın açıklamaları sitede neden yayınlanmadı? İsmail Kartal istifa edecek mi? İsmail Kartal'ın açıklamaları sitede neden... Haberi Görüntüle

SALİH UÇAN: DÜŞÜNDÜKÇE SİNİRLENİYORUM

A Milli Takım'ın Lüksemburg ve Faroe Adaları maçına davet edilmediği için çok üzüldüğünü belirten Salih Uçan, "A Milli Takım'a seçilmemem bana yapılmış bir saygısızlıktır. Bana saygı göstermeyenlere de saygı duyamayacağım. Milli Takım ortamını çok iyi biliyorum. Milli takımda bütün orta sahalar sakatlansa bile yine milli takıma gidemeyecektim. 40 kişinin arasında olmamak bana yapılmış ciddi bir saygısızlık. Düşündükçe sinirleniyorum" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading