Salih Uçan, Beşiktaş taraftarı depremzede Ömer ile buluştu...
'Asrın Felaketi' olarak nitelendirilen depremlerden yaralı olarak kurtulan Ömer'i Beşiktaş'ın milli futbolcusu Salih Uçan, tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Beşiktaş'ın yıldız isimlerinden Salih Uçan, Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetli depremlerden yaralı olarak etkilenen ve hastanede tedavi gören Ömer'i ziyaret etti.
Salih Uçan'ın ziyareti Beşiktaş'ın Twitter hesabında geniş yer buldu.
SALİH UÇAN'DAN MORAL ZİYARETİ
Beşiktaş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada: "Futbolcumuz Salih Uçan, deprem felaketinden yaralı olarak kurtulan minik taraftarımız Ömer’i, tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti. Uçan, geçmiş olsun dileğinde bulunduğu Ömer’e imzalı Beşiktaş formasıyla futbol topu hediye etti." ifadelerini kullandı.
Beşiktaş'ın Twitter paylaşımı:
Futbolcumuz Salih Uçan, deprem felaketinden yaralı olarak kurtulan minik taraftarımız Ömer’i, tedavi gördüğü Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde ziyaret etti.
— Beşiktaş JK (@Besiktas) February 17, 2023
Uçan, geçmiş olsun dileğinde bulunduğu Ömer’e imzalı Beşiktaş formasıyla futbol topu hediye etti. pic.twitter.com/mjPgMLejYR