Yandex Metrica

Sahada ender rastlanan olay: İki teknik direktör birbirine girdi

İngiliz Premier Lig'in ikinci hafta maçı ender görülen bir olaya sahne oldu. Chelsea-Tottenham maçında iki teknik direktör saha kenarında birbirine girdi.

Spor

22.02.2024, 18:29

Futbolcular saha içinde sık sık kavgaya tutuşur ancak saha kenarında teknik direktörlerin kavgasına ender rastlanır. Seyircileri şoke eden olay İngiltere'de yaşandı. 

Premiere Lig'in ikinci haftasında Londra derbisinde karşı karşıya gelen Chelsea ve Tottenham, Stanford Bridge Stadyumu'nda kozlarını paylaştı. 

90 dakikası 2-2 berabere biten mücadelede golleri 19. dakikada Kalidou Koulibaly (Chelsea), 68. dakikada Hojbjerg (Tottenham), 77. dakikada Reece James (Chelsea) ve 90+6'da Harry Kane (Tottenham) kaydetti. 

Maçın 68. dakikasında Tottenham'ın Danimarkalı futbolcusu Pierre Emile Hojbjerg, topu ağlara göndererek beraberlik golünü atınca takımın hocası Antonio Conte aşırı sevinç içerisinde Chelsea kulübesine doğru koştu. 

Bu esnada Chelsea teknik direktörü Thomas Tuchel, Conte'nin üzerine yürüyüp ona kafa atmak istedi. İkili arasında bir süre sürtüşme yaşandı ve hakem Anthony Taylor araya girerek iki teknik direktörü de sarı kartla cezalandırdı. 

Oyuncuların da karıştığı gerginlik uzun süre devam etti. İki teknik direktör maç sonrası el sıkışırken de kavganın eşiğine geldi. 


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading