Yandex Metrica

Ryan Babel'den bomba açıklamalar! Beşiktaş sözleriyle Galatasaraylıları kızdırdı

Ryan Babel'den bomba açıklamalar! Beşiktaş sözleriyle Galatasaraylıları kızdırdı

Son dakika haberleri... Geçen sezon Galatasaray'dan ayrılarak Eyüpspor'a imza atan Ryan Babel, yaptığı açıklamalarla gündem oldu. Hollandalı oyuncunun Domenec Torrent ve Beşiktaş hakkında dile getirdiği ifadeler şaşırttı.

Spor

23.01.2024, 22:13

TFF 1.Lig ekibi Eyüpspor'da forma giyen Ryan Babel, uzun zaman sonra sessizliğini boozdu.

Vole'ye konuşan Hollandalı yıldız, Galatasaray ve Beşiktaş olmak üzere en iyi çalıştığı teknik direktörler arasında ilginç açıklamalarda bulundu.

Kendisinini yaşlı olduğu gerekçesiyle gönderildiğini belirten Babel, "Geçen sene Galatasaray'da yaşlı isimleri gönderip, gençlere odaklanmalıyız düşüncesi vardı. Şu anda Galatasaray'a benimle aynı yaşta ve benden daha maliyetli Mertens geldi. Bu, kulübün net bir vizyonu olmadığını gösterir" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Fenerbahçe'den sürpriz transfer hamlesi! Aranılan orta saha Portekiz'de bulundu Haberi Görüntüle

BABEL: EN İYİ HOCA DOMENEC TORRENT

Kariyerinde birçok teknik adamla çalışan Ryan Babel, Türkiye'de çalıştığı en iyi ismin Domenec Torrent olduğunu söyledi.

İspanyol hocaya övgüler yağdıran 36 yaşındaki oyuncu, "Türkiye'de çalıştığım en iyi hocaydı. Sahada ne istediğini çok net bir şekilde açıklıyordu. Torrent'i geçen seneki takımla yargılamak, adaletli bir tavır değil. Çok net bir insandı. Torrent, şu anki Galatasaray'da olsaydı belki çok daha iyi iş çıkarabilirdi" dedi.

UEFA'dan Halil Umut Meler'e kritik görev: EURO 2024'e atandı UEFA'dan Halil Umut Meler'e kritik görev: EURO 2024'e atandı Haberi Görüntüle

RYAN BABEL BEŞİKTAŞ'I SEÇTİ

Daha önce formasını giydiği Beşiktaş ve Galatasaray için gelen "Bir tercih yapacak olsan; Galatasaray maçına mı, yoksa Beşiktaş maçına mı gidersin?" sorusuna cevap veren Babel, Beşiktaş yanıtını vererek Galatasaraylıları kızdırdı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading