Yandex Metrica

Ronaldo'yu çıldırtacak sözler: Nişanlısı kötü kadın sonradan görme

Ronaldo'yu çıldırtacak sözler: Nişanlısı kötü kadın sonradan görme

Ronaldo'nun nişanlısı Georgina Rodriguez'un amcası Jesus Hernandez, 'Georgina tam bir sonradan görme. Zengin olunca bizi unuttu. Yeğenleri için Ronaldo'dan imzalı forma istedik, onun zahmetine bile girmedi. Georgina dünyanın en kötü kadını' şeklinde konuştu.

Spor

23.01.2024, 18:42

Futbol hayatına İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United'da devam eden Cristiano Ronaldo'nun hayat arkadaşı Georgina Rodriguez'in hayatı Netflix'te belgesel oldu. The Sun gazetesi, İspanyol modelin ailesini konuşturdu.

Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Icardi sözleri: Türk futbolunun gördüğü en büyük... Rıdvan Dilmen'den çarpıcı Icardi sözleri: Türk futbolunun gördüğü en büyük... Haberi Görüntüle

'SONRADAN GÖRME'

Georgina’nın Ronaldo ile tanıştıktan sonra ailesini unuttuğunu belirten Georgina Rodriguez'in amcası şu ifadeleri kullandı; ''Georgina tam bir sonradan görme. Zengin olunca bizi unuttu. Yeğenleri için Ronaldo'dan imzalı forma istedik, onun zahmetine bile girmedi."

Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa bir adım! Bucaspor- Eseneler Erokspor maçı ne zaman, hangi kanalda? Erokspor şampiyonluğa... Haberi Görüntüle

'BİR VEYA İKİ KERE ARADI'

Amca Hernandez ise "Onun gibi lüks içinde yaşamıyoruz diye bizden daha iyi olduğunu düşünüyor ve bizden utanıyor. Ronaldo ile birlikte olduğunu öğrendiğimden beri beni bir veya iki kere aradı. Ondan şimdiye kadar asla bir şey istemedim. Her zaman Georgina ve kız kardeşini koruyup kolladım. Onlara kıyafet alır, hatta elektrik ve su faturalarını bile ben ödüyordum. Elimden gelen her şeyi yaptım" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı tutuyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan Fenerbahçe'yi bıraktı mı? Recep Tayyip Erdoğan hangi takımı... Haberi Görüntüle

'BABASININ ÖLDÜĞÜNÜ BİZE HABER VERMEDİ'

Georgina Rodriguez'in İspanya’dan Fransa’ya uyuşturucu kaçırırken yakalanan ve 10 yıl hapse mahkum edilen babası hakkında ise Jesus Herhnandez, "Georgina’nın babası Arjantin'de 3 yıl önce 70 yaşında öldü. Georgina bize bunun haberini bile vermedi. Kimse bana Jorge’un öldüğünü söylemedi. Neden bunu bize söylemediğini bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi, ne anlama geliyor? Süper Lig tescil edilmezse ne olur? Lig tescil edilmeyecek mi,... Haberi Görüntüle

'DÜNYANIN EN KÖTÜ KADINI YANINDA'

Jesus Hernandez, "Hatta Cristiano’nun Facebook sayfasına ‘Dünyanın en kötü kadını yanında. Eğer bilmek istiyorsan bana ulaş, sana anlatırım’ yazdım'' dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading