Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ronaldo'ya İngiltere yolu göründü! Yeni adresi neresi olacak?

Ronaldo'ya İngiltere yolu göründü! Yeni adresi neresi olacak?

Manchester City'nin Harry Kane operasyonu sonuç vermezken, Maviler'de rotanın Ronaldo'ya çevrildiği iddia edildi.

Spor

23.01.2024, 17:53

Ronaldo'nun menajeri Jorge Mendes, yıldız oyuncunun Juventus'taki geleceğini belli edecek görüşmeler yapmak üzere Torino'ya gitti. Mendes'in, oyuncunusun City'ye gitme konusunda Juventus yönetimiyle yapacağı görüşmelere Ronaldo'nun de müdahil olacağı kaydedildi. 2018'de Juventus'a imza atan Ronaldo'nun kulübüyle bir yıl sözleşmesi bulunuyor.

City, uzun süredir Kane'i transfer çabalarını, oyuncunun kulübünde kalacağını açıklamasının ardıandandan sonlandırdı. İngiltere Premier Ligi'nin son şampiyonu Manchester City'nin elinde merkez golcü olarak sadece Gabriel Jesus bulunuyor. Ronaldo'nun kariyeri ve sözleşme durumu onu Maviler'in transfer listesindeki cazip isimlerden biri haline getiriyor.

Fenerbahçe'den sızdırılan MHK toplantısı görüntülerine ilk tepki Haberi Görüntüle

YEDEK SOYUNMUŞTU

Juventus ise süper yıldızını satma konusunda gönülsüz ve bonservisini almayı düşünen takımdan yüklü bir rakam isteyeceği öne sürüldü. Ronaldo ise Juventus'un sezonun ilk haftasında Udinese ile 2-2 berabere kaldığı maçta yedek soyunmasına karşın, kulübüyle devam etmek istediğini açıklamıştı.

Türkiye'nin rakibi belli oluyor! Gözler Play-off'ta Haberi Görüntüle

RONALDO'NUN KARİYERİ

Cristiano Ronaldo, profesyonel kariyerine başladığı Sporting'den Alex Ferguson yönetimindeki Manchester United'a, oradan Real Madrid'e transfer olmuş, son olarak 2018 yazında Juventus'un yolunu tuttmuştu.

Portekizli futbolcunun kariyerinde 5 şampiyonlar ligi, 3 premier lig, 2'şer la liga ve serie a şampiyonluğu bulunuyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading