Yandex Metrica

Ronaldo ters köşe yaptı! Suudi Arabistan derken yeni adresi La Liga oldu

Ronaldo ters köşe yaptı! Suudi Arabistan derken yeni adresi La Liga oldu

Real Madrid, Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek istiyor. LaLiga devi, Portekizli yıldızın menajeri Jorge Mendes ile görüşmelere başladı.

Spor

15.02.2024, 19:32

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'dan olaylı bir şekilde ayrılan Cristiano Ronaldo'nun yeni adresinin neresi olacağı merak edilirken TNT Sports'tan flaş bir iddia ortaya atıldı.

Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans umutlandırdı Ve EURO 2024 oranları açıklandı! A Milli Takım'a verilen şans... Haberi Görüntüle

MENDES'LE GÖRÜŞMELERE BAŞLANDI

La Liga ekiplerinden Real Madrid, Cristiano Ronaldo'yu transfer etmek istiyor. LaLiga devi, Portekizli yıldızın menajeri Jorge Mendes ile görüşmelere başladı. Ronaldo'nun daha önce uzun yıllar formasını giydiği eski kulübüne geri dönme olasılığı yüksek.

Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Beşiktaş'tan tangocu atağı: Arjantin Milli Takımı'nın yıldızı teklifi kabul etti Haberi Görüntüle

RONALDO TRANSFERİNE AÇIK KAPI

Al-Nassr'ın sportif direktörü Marcelo Salazar, Cristiano Ronaldo transferi hakkında konuştu. Marcelo Salazar, "Evet ya da hayır dememe izin verilmiyor. Cristiano Ronaldo futbol tarihinin en iyilerinden biri. Bekleyelim ve yıl sonuna kadar olayların nasıl gelişeceğini görelim.'' dedi.

Kulüpler TFF seçimleri konusunda hemfikir: İşte istenen seçim tarihi Kulüpler TFF seçimleri konusunda hemfikir: İşte istenen seçim tarihi Haberi Görüntüle

''ÜST DÜZEY İSİMLERİN GÖRÜŞME YETKİSİ VAR''

Olası transfer için açık kapı bırakan Al-Nassr'ın sportif direktörü Marcelo Salazar, ''Bu sadece kulüp için değil, ülke ve dünya futbolu için çok büyük bir olay. Kulüpteki üst düzey isimlerin görüşme yetkisi var." ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ı gol fabrikasına çevirdiler! Tam 150 gol Galatasaray'ı gol fabrikasına çevirdiler! Tam 150 gol Haberi Görüntüle

RONALDO'DAN İDDİALARA YANIT

Bilindiği üzere Ronaldo transfer iddialarına ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullanmıştı; "Hayır, bu doğru değil"

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading