Yandex Metrica

Ronaldo son saniyelerde yıkıldı! UEFA Uluslar Ligi'nde yarı finalistler belli oldu

Ronaldo son saniyelerde yıkıldı! UEFA Uluslar Ligi'nde yarı finalistler belli oldu

UEFA Uluslar A Ligi Grup 2'nin altıncı ve son maçında İspanya, deplasmanda Ronaldo'lu Portekiz'i 88'de Morata'nın attığı golle 1-0 yendi ve grubu lider bitirdi. Bu akşamki sonuçların ardından turnuvanın yarı finalistleri Hırvatistan, İspanya, İtalya ve Hollanda oldu.

Spor

08.02.2024, 21:27

UEFA Uluslar Ligi A Ligi Grup 2 son maçında Portekiz ile İspanya kozlarını paylaştı. Grubun liderini belirleyecek dev maçta ilk 45 dakika golsüz sona ererken mücadelede eşitliği bozan taraf İspanya oldu.

Abdullah Avcı, maç öncesinde yabancı VAR hakemine şans diledi Abdullah Avcı, maç öncesinde yabancı VAR hakemine şans diledi Haberi Görüntüle

RONALDO ÜZÜLDÜ

Maçın 88. dakikasında Alvaro Morata'nın golü İspanya'yı galibiyete taşıdı. Bu sonucun ardından Luis Enrique yönetimindeki İspanya, 6 maçta 11 puan toplayarak Uluslar Ligi'nde yarı finale yükseldi. Dünyaca ünlü yıldız Cristiano Ronaldo'yu kadrosunda barındıran Portekiz ise 10 puanla grubu ikinci sırada noktaladı.

Grubun diğer maçında İsviçre, Çekya'yı 29' Remo Freuler ve 30' Breel Embolo'nun golleriyle 2-1 mağlup etti. B Ligi'ne düşen Çekya'nın tek sayısını 45' Patrik Schick kaydederken, 61'de Tomas Soucek ile penaltıdan yararlanamadı.

Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe- Olympiakos maçını TV8,5 veriyor mu? Fenerbahçe Konferans Ligi maçı... Haberi Görüntüle

İŞTE YARI FİNALİSTLER

UEFA Uluslar Ligi'nde oynanan karşılaşmaların ardından A Ligi'ndeki 4 grubu ilk sırada bitirerek finallere kalmaya hak kazanan 4 takım belli oldu. A Ligi 1. grubu ilk sırada bitiren Hırvatistan, 2. grubu ilk sırada tamamlayan İspanya, 3. grubu lider kapatan İtalya ve 4. grupta zirvenin sahibi Hollanda, finallere yükselmeyi başardı.

Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3 takım kaldı Mauro Icardi istatistikleri alt üst etti! Gol yemeyen sadece 3... Haberi Görüntüle

FİNALLER HAZİRAN 2023'TE

Hırvatistan, İspanya, İtalya ve Hollanda, Haziran 2023'te oynanacak olan finallerde UEFA Uluslar Ligi'nin şampiyonu olmak için mücadele edecek. Uluslar Ligi'nde yarı final maçları 14-15 Haziran'da final ise 18 Haziran'da oynanacak. Organizasyonda 2018-19 sezonunda Portekiz, 2020-21 sezonunda ise Fransa şampiyon olmuştu.
 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading