Yandex Metrica

Sitede Ara

Ronaldo Şampiyonlar Ligi’ne veda etti! Atletico Madrid, İngiltere’den zaferle ayrıldı

Ronaldo Şampiyonlar Ligi’ne veda etti! Atletico Madrid, İngiltere’den zaferle ayrıldı

Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Atletico Madrid, 1-1 berabere kaldığı ilk maçın rövanşında deplasmanda Manchester United'ı 1-0 mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. İşte detaylar...

Spor

02.02.2024, 17:16

Manchester United Cristiano Ronaldo'ya rağmen UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunu geçemedi. Atletico Madrid, 1-1 berabere kaldığı ilk maçın rövanşında Manchester United'a konuk oldu. Karşılaşmayı konuk ekip 1-0 kazanarak çeyrek finale yükseldi. İspanyol ekibine turu getiren gol 41. dakikada Renan Lodi tarafından geldi. Bu skor sonrası Atletico Madrid, Devler Ligi'nde son 8 takım arasına kalırken Manchester United, Şampiyonlar Ligi'nden elendi.

Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi! Türkiye'ye Şampiyonlar Ligi garantisi! Haberi Görüntüle

RONALDO ŞAMPİYONLAR LİGİ ŞAMPİYONU OLARAK TARİHE GEÇTİ

140 golle Şampiyonlar Ligi tarihinin en çok gol atan futbolcusu olan Cristiano Ronaldo, veda etmesine rağmen bir kez daha Devler Ligi tarihine geçti. Gracenote'un verilerine göre Cristiano Ronaldo, 15909 dakikayla Iker Casillas'ı geride bırakarak Şampiyonlar Ligi tarihinde en fazla süre alan oyuncu oldu.

Arda Güler'in canına tak etti! Ayrılık kararını yönetime bildirdi Arda Güler'in canına tak etti! Ayrılık kararını yönetime bildirdi Haberi Görüntüle

EN GOLCÜ FUTBOLCU

37 yaşındaki Portekizli yıldız, hafta sonunda ise Premier Lig'de Tottenham'a karşı hat-trick yaparak maça damgasını vurmuştu. Tottenham'a attığı 3 golle kariyerinde 807 gole ulaşan Ronaldo, Josef Bican'ı geçerek profesyonel futbol tarihinin en golcü futbolcusu olmuştu.

Cristiano Ronaldo, bu sezon Manchester United formasıyla tüm kulvarlarda çıktığı 32 maçta 18 gol atarken 3 de asist yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading