Yandex Metrica

Ronaldo için olay sözler: Avrupa'ya geri dönecek

Ronaldo için olay sözler: Avrupa'ya geri dönecek

Al-Nassr teknik direktörü Rudi Garcia, "Cristiano Ronaldo, dünyanın en iyi oyuncularından biri. Kariyerini burada bitirmeyecek ve Avrupa'ya dönecek." açıklamasında bulundu.

Spor

23.01.2024, 20:23

Sporting Lizbon altyapısında yetiştikten sonrası sırasıyla Manchester United, Real Madrid ve Juventus formaları giyen Cristiano Ronaldo, 2021 yılında İngiltere Premier Lig'e geri dönmüştü. 

Manchester United'da hocası Erik ten Hag ile problemler yaşayan Portekizli futbolcunun sözleşmesi, geçtiğimiz ay feshedilmişti. Cristiano Ronaldo, Manchester United ile sözleşmesini feshettikten sonra birçok kulüpten teklif almasına rağmen kariyerine Suudi Arabistan'da devam etme kararı aldı. Al-Nassr ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo, Suudi kulübünden yıllık 200 milyon euro kazanacak.

İngiliz medyasında yer alan habere göre; Suudi ekibi Al-Nassr teknik direktörü Rudi Garcia'dan ilginç bir itiraf geldi. 58 yaşındaki teknik adam, Ronaldo'nun emekliliğe ayrılmadan önce kariyerine Avrupa'da devam edeceğini ifade etti.

Beşiktaş'tan gençlere süper fırsat! Ligin geri kalanında... Beşiktaş'tan gençlere süper fırsat! Ligin geri kalanında... Haberi Görüntüle

''TEKRAR AVRUPA'YA DÖNECEK''

58 yaşındaki teknik adam, "Ronaldo dünyanın en iyilerinden biri. Al-Nassr'ın kariyerindeki son takım olacağını ise düşünmüyorum. Ronaldo bence önümüzdeki yıllarda yeniden Avrupa'da oynayacak." ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Fenerbahçe yönetiminden derbi öncesi hamle! Ayağa kalkın kendinize gelin... Haberi Görüntüle

SON 18 MAÇTA 3 GOL

Öte yandan 36 yaşındaki Ronaldo, Manchester United ve Al-Nassr forması ile çıktığı son 18 maçta sadece 3 kez gol atabilmişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading