Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ronaldo geri mi dönüyor? Kulübü açıklama yaptı

Ronaldo geri mi dönüyor? Kulübü açıklama yaptı

için kulübü Al-Nassr'dan açıklama geldi. Suudi Arabistan ekibiyle 2025 yılına kadar sözleşme imzalayan Cristiano Ronaldo'nun geri dönebileceği belirtildi. İşte detaylar...

Spor

23.01.2024, 22:18

Dünya futbolunun en önemli isimlerinden Cristiano Ronaldo, 2022 Dünya Kupası'nın ardından rotasını Suudi Arabistan'a çevirmiş ve Al-Nassr ile el sıkışmıştı. 2025'e dek yeni kulübünde sözleşmesi bulunan Portekizli yıldızın teknik direktörü Rudi Garcia, sürpriz bir açıklama yaparak Ronaldo'nun geri dönebileceğini bildirdi.

38 yaşındaki yıldız oyuncu hala fizik olarak güçlü durumda. Al-Nassr'ın Fransız teknik direktörü Rudi Garcia da Cristiano Ronaldo'nun formuna dikkat çekerek önemli bir açıklamada bulundu:

Alexander Djiku olaylı derbi sonrası konuştu: Her oyuncu her statta... Haberi Görüntüle

KARİYERİNDEKİ SON TAKIM OLMAYACAK

"Ronaldo rakip savunmaları aşma konusunda bize büyük bir katkı yapacak. O dünyanın en iyilerinden biri. Al-Nassr'ın kariyerindeki son takım olacağını ise düşünmüyorum. Ronaldo bence önümüzdeki yıllarda yeniden Avrupa'da oynayacak."

Sezona Manchester United'da başlayan yıldız futbolcu İngiliz ekibinde 16 kez sahaya çıktı. 3 gol atma başarısı gösteren Cristiano Ronaldo 2 de asist yaptı. Dünya Kupası sonrasında Al-Nassr ile sözleşme imzalayan Portekizli çıktığı 2 maçta henüz gol yada asist yapamadı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading