Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ronaldo'dan sonra Mesut Özil de Suudi Arabistan yolcusu! Nwakaeme'nin yanına gidiyor

Ronaldo'dan sonra Mesut Özil de Suudi Arabistan yolcusu! Nwakaeme'nin yanına gidiyor

Medipol Başakşehir forması giyen Mesut Özil'e, Suudi Arabistan ekibi Al-Fayha talip oldu. Daha önce Real Madrid'de birlikte forma giyen Mesut Özil ve Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan liginde yeniden bir araya gelecek.

Spor

23.01.2024, 20:15

Suudi Arabistan takımlarından Al-Nassr'a rekor paraya imza atan Cristiano Ronaldo'nun ardından Mesut Özil de Arap yarım adasına transfer oluyor. Çarpıcı transfer iddiası Suudi Arabistan basınından geldi.

Uzun yıllar İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal forması giydikten sonra yolu tuttuğu takım olan Fenerbahçe'yle kesişen Mesut Özil, beklentilerin uzağında kalınca Medipol Başakşehir'e transfer oldu. Sakatlığından ötürü uzun zamandır formasına hasret kalan Mesut Özil için Suudi Arabistan basınından transfer iddiası geldi. Cristiano Ronaldo'nun ardından Mesut Özil'in de Suudi Arabistan yolcusu olduğu belirtildi.

Fenerbahçe milli arada toparlandı! İşte sakat oyuncularda son durum... Haberi Görüntüle

AL-FAHYA MESUT İÇİN GÖRÜŞMELERE BAŞLADI

Suudi Arabistan medyasında yer alan haere göre, Nwakaeme'nin de formasını giydiği Al-Fayha, Mesut Özil'i Transfer etmek için görüşmelere başladı. Suudi Arabistan temsilcisi Al-Fayha'nın kadrosunda daha önce Süper Lig'de Trabzonspor formasını giyen 33 yaşındaki Niyeryalı futbolcu Anthony Nwakaeme var.

Ve KAP bildirimi geldi! Fenerbahçe adım adım Süper Lig'den çekiliyor Haberi Görüntüle

AYNI LİGDE BULUŞACAKLAR

Yaşadığı ağır sakatlık ve geçirdiği operasyon sebebiyle bu sezon yalnızca 10 dakika süre alabilen deneyimli oyuncu, yeşil sahalara dönmek için gün sayıyor. Daha önce Real Madrid'de birlikte forma giyen Mesut Özil ve Cristiano Ronaldo, Suudi Arabistan liginde yeniden bir araya gelecek.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading