Yandex Metrica
SON DAKİKA
Ronaldo'dan 'bırakacak mısın' sorusuna dikkat çeken yanıt

Ronaldo'dan 'bırakacak mısın' sorusuna dikkat çeken yanıt

Manchester United'ın Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, milli takımı bırakıp bırakmayacağı şeklindeki soruya, "Neden? Şu anda zamanımın geldiğini düşünmüyorum. İnsanların ne istediği değil, benim ne istediğim önemli" dedi.

Spor

23.01.2024, 18:10

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Manchester United'da forma giyen Portekiz Milli Takımı'nın kaptanı Cristiano Ronaldo,Sky Sports televizyonunun sorularını yanıtladı. Ronaldo, milli takımı bırakıp bırakmayacağı şeklindeki soruya, "Neden? Şu anda zamanımın geldiğini düşünmüyorum. İnsanların ne istediği değil, benim ne istediğim önemli" dedi.

Süper Lig'in yıkılmaz kalesi! Galatasaray oynadığı maçların yüzde 50'sinden fazlasında... Haberi Görüntüle

'KENDİMİ MUTLU ETMEYE ODAKLIYIM'

Fiziksel durumunun yetersiz olması durumunda ayrılığı düşünebileceğini kaydeden Cristiano Ronaldo, "Koşamasam, topu süremesem veya şut atamasam; gücüm tükenirse.... Ancak şu anda kendimi güçlü hissediyorum ve devam etmek istiyorum; çünkü hala motiveyim. Ana kelime bunları yapmak için motive olmam.... İnsanları, ailemi, taraftarları ve kendimi mutlu etmeye odaklıyım. Bu seviyeyi daha da yükseğe çıkarmak istiyorum" dedi.

Çaykur Rizespor- Gaziantep FK'yı 3 golle geçti (MAÇ ÖZETİ) Rizespor'un... Haberi Görüntüle

'İNSANLARI MUTLU ETMEYİ SEVİYORUM'

"Portekiz'i söylüyorsunuz ancak Şampiyonlar Ligi'nin en çok gol atan, en çok kazanan, asist yapan oyuncusuyum" diyen Ronaldo, "Bunu geliştirmek istiyorum. Futbol oynamayı, insanları mutlu etmeyi seviyorum" sözleriyle yeşil sahalarda kalmaya devam edeceğini vurguladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading