Yandex Metrica

Ronaldinho'dan "Messi" yorumu! Tarihin en iyisi o değil...

Ronaldinho'dan "Messi" yorumu! Tarihin en iyisi o değil...

Futbolun Brezilyalı efsanelerinden Ronaldinho, Barcelona'dan eski takım arakadaşı Messi'nin tarihin en iyisi olduğunu söylemenin çok zor olduğunu açıkladı. 42 yaşındaki efsane futbolcu, Arjantinli yıldızı, efsane isimlerle karşılaştırdı.

Spor

24.02.2024, 13:30

Dünyaca ünlü Brezilyalı efsane futbolcu Ronaldinho, Barcelona'dan eski takım arakadaşı Lionel Messi'nin tarihin en iyisi olduğunu söylemenin çok zor olduğunu açıkladı. 42 yaşındaki efsane futbolcu, Arjantinli yıldızı efsane isimlerle karşılaştırdı.

Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında o hakem görev alacak! Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve... Haberi Görüntüle

"PELE, MARADONA..."

Circus Cup öncesi basın toplantısında konuşan Ronaldinho, Lionel Messi hakkında gelen soruyu da yanıtladı. Brezilyalı efsane, Messi'nin tüm zamanların en iyi oyuncusu olup olmadığı sorulduğunda şu yanıtı verdi: "Bunu söylemek çok zor. Çünkü çok fazla oyuncu var. Karşılaştırma yapmayı sevmem ama Pele, Maradona ve birçok oyuncu var. Her biri kendi zamanlarının en iyileri."

Liverpool'a şampiyonluk yolunda kristal çelme Liverpool'a şampiyonluk yolunda kristal çelme Haberi Görüntüle

BARCELONA HAKKINDA DA KONUŞTU

Eski kulübü hakkında da konuşan Ronaldinho şunları söyledi: "Barcelona bir geçiş döneminde. Birçok değişikliğin yaşandığı bir dönem. Umarım işler onlar için yolunda gider, iyi bir teknik direktörleri ve yetenekli oyuncuları var. Barça zirveye dönmek için ihtiyaç duyduğu her şeye sahip."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading