Yandex Metrica

Roberto Mancini açıkladı! Nicolo Zaniolo neden İtalya Milli Takımı'na alınmadı?

Roberto Mancini açıkladı! Nicolo Zaniolo neden İtalya Milli Takımı'na alınmadı?

Son dakika spor haberleri... İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini, Nicolo Zaniolo'nun neden kadroya almadığını açıkladı.

Spor

15.03.2024, 00:40

Galatasaray, Roma'dan astronomik bir bedelle Nicolo Zaniolo'yu transfer ederek dikkatleri üzerine çekti.

Roma'da kadro şansı bulamayan yıldız oyuncunun İtalya Milli Takımı'nda oynaması zora girdi. Hem form tutmak hem yeniden İtalya Milli Takımı'nda forma giymek isteyen Nicolo Zaniolo, Galatasaray'a alışmaya çalışıyor.

Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve Galatasaray maçlarında o hakem görev alacak! Süper Lig'de görev alacak ilk yabancı hakem açıklandı! Fenerbahçe ve... Haberi Görüntüle

GALATASARAY'A KONYA ENGELİ

Galatasaray'da 2 maça çıkan Nicolo Zaniolo, ilk maçında sonradan oyuna giren yıldız oyuncu Kasımpaşa ağlarını havalandırarak takımına 3 puan kazandırdı. Zaniolo, 2-1'lik Konyaspor yenilgisinde de oyuna sonradan girdi ancak mağlubiyete engel olamadı.

Süper Kupa şampiyonu Galatasaray kupasına ne zaman kavuşacak? İşte o kritik maç Süper Kupa şampiyonu Galatasaray kupasına ne zaman kavuşacak? İşte o... Haberi Görüntüle

NICOLO ZANIOLO KADRODA YOK

Liglere ara verilmeden önce İtalya Milli Takımı, Euro 2024 Elemeri'nde yer alacak kadroyu duyurdu. Nicolo Zaniolo kadroda yer almadı.

İtalya Milli Takımı Teknik Direktörü Roberto Mancini bu duruma açıklık getirirken takımın kapısını Zaniolo'ya açık bıraktı. Roberto Mancini: "Nicolò Zaniolo'yu milli takıma çağırmadık çünkü yeni iyileşti ve henüz fit durumda değil. Galatasaray’da henüz 90 dakikalık bir maç oynamadı ama oynar ve iyi de performans gösterirse, takıma çağıracağız" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading