Yandex Metrica

Rizesporlu yıldızdan Galatasaray'a sert mesaj: Sahada kavga etmemiz lazım

Rizesporlu yıldızdan Galatasaray'a sert mesaj: Sahada kavga etmemiz lazım

Son dakika haberleri... Çaykur Rizespor'un ara transfer döneminde Trabzonspor'dan kadrosuna kattığı Yusuf Sarı, haftaya oynanacak Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Spor

23.01.2024, 18:49

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor'da forma giyen Yusuf Sarı, Galatasaray'a meydan okudu. 

Trabzonspor'dan kadroya dahil edilen 23 yaşındaki yıldız,  "Takım olarak iyi durumda değiliz. Yardım etmek ve oynamak için geldim. Burada çok mutluyum. Herkesin bana büyük desteği oluyor. İnşallah buradan çıkacağız, bunu başaracağız. Çaykur Rizespor için her şeyi yapacağım." ifadelerini kullandı. 

Taraftarların sosyal medyadan destek mesajları attığını aktaran Yusuf, "Onların bana desteğini görünce çok daha fazla verimli olmak istiyorum. Onlar beni mutlu ediyorlar, mutlu oluyorum. Onlar için çok daha fazla şeyl yapmak istiyorum. Kulüp ve başkanımız için çok katkı sağlamak istiyorum. Çünkü bana çok fazla güveniyorlar ve güven veriyorlar. Onların da mutlu olmasını istiyorum. Bunun için çok çalışacağım." dedi.

Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Galatasaray tarih yazmanın peşinde! Süper Lig rekorlarını altüst edecek Haberi Görüntüle

YUSUF SARI: GALATASARAY MAÇINDA SAHADA KAVGA ETMELİYİZ

Ligin 26. haftasında 18 Şubat Cuma günü Medipol Başakşehir'i ağırlayacaklarını hatırlatan orta saha oyuncusu, "Başakşehir maçı bizim için çok önemli. Ardından Galatasaray deplasmanına gidiyoruz. Bu maçlar bizim için çok değerli. Sahada kavga etmemiz lazım. Kesinlikle puan almak zorundayız. Bulunduğumuz yerden yukarı tırmanmalıyız." açıklamasında bulundu.

Yusuf Sarı, taraftarları çok sevdiğini, futbolun taraftarsız olamayacağını belirterek, "Taraftarlarımız sonuna kadar bize yardım etsin. Biz de onlar için her şeyi yaparız. Kendi adıma taraftar için her şeyi yaparım. Yeter ki bizimle olsunlar. Herkes bizimle birlikte kulübün içinde olsun. Biz de elimizden geleni mutlaka yapmaya çalışacağız." şeklinde konuştu.

Adana Demirspor mücadelesinde yeşil-mavili forma ile ilk golünü attan Sarı, daha çok katkı sağlamak istediğini, takım başarısının çok daha önemli olduğunu sözlerine ekledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading