Yandex Metrica

Rıza Çalımbay, Galatasaray'ın transferini açıkladı

Rıza Çalımbay, Galatasaray'ın transferini açıkladı

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, Galatasaray'a transferi gündemde olan Uğur Çiftçi için açıklamalarda bulunurken "Uğur Çiftçi için Galatasaray'dan teklif geldi, büyük ihtimalle biteceğini zannediyorum.'' dedi.

Spor

23.01.2024, 20:18

Ligde lider durumda bulunan Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ederken sol bek için gündeme gelen Uğur Çiftçi'nin sarı-kırmızılı takıma imza atması an meselesi.

Sivasspor teknik direktörü Rıza Çalımbay, sol bek bölgesinde görev yapan Uğur Çiftçi'nin transferindeki son gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. 

Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor - Şanlıurfaspor hangi kanalda? Bodrumspor - Şanlıurfaspor maçı bugün mü, ne zaman? Bodrumspor -... Haberi Görüntüle

''BÜYÜK İHTİMALLE BİTECEK''

Rıza Çalımbay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Uğur Çiftçi için Galatasaray'dan teklif geldi, büyük ihtimalle biteceğini zannediyorum. Hayırlısı olsun. Bizim de oyuncu almamız gerekiyordu. Olabilirse, Yusuf Demir için de görüştük. Uğur Çiftçi çok büyük bir takıma gidecek, bu transferi istemesi de normal. Şu anki gelişme bu." ifadelerini kullandı.

Premier Lig kulübüne şok! Puanları silinecek Premier Lig kulübüne şok! Puanları silinecek Haberi Görüntüle

22 MAÇTA 5 ASİST

Uğur Çiftçi sezonun geride kalan kısmında Sivasspor formasını 22 maçta giydi. 30 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 5 asistlik katkı sağladı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading