Yandex Metrica

Rıdvan Yılmaz'dan transfer açıklaması! Beşiktaş'tan gitmek için tek şartı var

Rıdvan Yılmaz'dan transfer açıklaması! Beşiktaş'tan gitmek için tek şartı var

Beşiktaş'ın genç yıldız adayı Rıdvan Yılmaz, Avrupa kulüplerini peşinden koşturuyor. Avrupa'ya transferi gündemde olan Rıdvan Yılmaz, siyah-beyazlı kulüpten ayrılmak için şart koştu.

Spor

23.01.2024, 19:13

Beşiktaş altyapısından yetişen ve bu sezon gösterdiği performansla Avrupa'ya transferi gündemde olan Rıdvan Yılmaz, Hürriyet gazetesine konuştu.

Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran harekete geçti! Ünlü teknik adamla ilk temas kuruldu Fenerbahçe başkan adayı Sadettin Saran harekete geçti! Ünlü teknik adamla... Haberi Görüntüle

''PARA KAZANDIRACAK DURUMDA İSEM KARŞI KOYMAM''

Avrupa kulüplerinin peşinden koştuğu Rıdvan Yılmaz, "Benim yuvam Beşiktaş. Kulübümün menfaatleri doğrultusunda hareket ederim. Menajerim aracılığı ile birçok teklifler geldiğini duyuyorum ama ilgilenmiyorum. Beşiktaş’ta kalıcı olmak istiyorum ama kulübüme geçmişte Cenk Tosun gibi para kazandıracak durumda isem karşı koymam. Türk futbolcusunu Avrupa’da en iyi şekilde temsil ederim. Tabii her futbolcunun hedefi vardır. İngiltere’de oynamak en büyük hayalim. Bir gün neden olmasın.'' dedi.

Real Madrid'in Karadeniz kaplanının peşinde! 10 milyon euro ile transferi bitirmek istiyor Real Madrid'in Karadeniz kaplanının peşinde! 10 milyon euro ile transferi... Haberi Görüntüle

''GÜNDE 2 SAAT İNGİLİZCE DERS ALIYORUM''

Daha yolun başında olduğunu belirten Rıdvan Yılmaz, ''Daha yolun başındayım. Öğreneceğim çok şeyler var. Her geçen gün kendimi geliştiriyorum. Takımdaki tecrübeli oyuncuların birikiminden yararlanıyorum. Özellikle fizik ve kondisyon eksiğimi kapatmak için sürekli çalışıyorum, sakin ve teknik oynamayı sürdürüyorum. Beşiktaş ve milli takımda başarılı olmak istiyorum. Bu arada günde 2 saat İngilizce dersi alıyorum." şeklinde konuştu.

Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Türk futbolunda yabancı hakem krizi! Sessizliğini bozdu: Sonuna kadar karşıyız! Haberi Görüntüle

''ŞENOL HOCA YETİŞMEMDE BAŞLANGIÇ OLDU''

Daha önce birlitke çalıştığı hocalardan bahseden Rıdvan, "Şenol Güneş hocam benim yetişmemde başlangıç oldu suladı, Abdullah Avcı’nın yardımcısı Şenol Fidan budadı, destekledi, Sergen Yalçın hocam beni ortaya çıkardı. Valerien Ismael hoca ile yeni hedeflere yelken açtık." ifadelerini kullandı.

Ömer Faruk Yurtseven attı, Utah kazandı Ömer Faruk Yurtseven attı, Utah kazandı Haberi Görüntüle

KİMLERİ ÖRNEK ALIYOR?

Örnek aldığı ismi açıklayan Rıdvan, "Sol kanatta tek isim var Caner Erkin, Yabancı olarak Marcelo, Alphonso Davies. Caner ağabey bana her zaman destek verdi. Ama benim tek idolüm var o da Marcelo." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading