Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Rıdvan Dilmen maç biter bitmez açıkladı: Ekim sonuna kadar beklemeyelim!

Rıdvan Dilmen maç biter bitmez açıkladı: Ekim sonuna kadar beklemeyelim!

Son dakika haberleri... Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Kasımpaşa-Galatasaray maçı sonrası değerlendirmelerde bulundu. Dilmen, yeni transferlerden Juan Mata ve Mauro Icardi'yi ön plana çıktı.

Spor

23.01.2024, 19:47

Süper Lig'in 6.haftasında Kasımpaşa'yı 3-2 yenerek zirve yarışında yara almadı.

Karşılaşma sonrası TV8,5 kanalında maçı yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Galatasaray fazlasıyla haketti maçı. 40'a yakın ceza sahasında topla buluşmaları var. Ertuğrul neleri çıkardı. Şut bombardımanına tuttular rakip kaleyi. Boey durmadan koşuyor, Van Aanholt son dakikalarda ileri çıkıp şut atıyor" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor- Fenerbahçe derbi maçının VAR hakemi o isim oldu! Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN: EKİM SONUNA KADAR BEKLEYELİM

Milli maç arasına kadar beklemeyin Mata'yı. İyi bir yüklemeyle geçirsin bu dönemi. Aşağı yukarı Mata'nın dönüşünü ki büyük bir oyuncu, 8-9 sezon oynadı Manchester'da. Ekim sonuna kadar yüksek performans beklemeyelim derim"

A Milli Takım'ın kadrosu belli oldu Haberi Görüntüle

Trabzonspor'da derbi hamleleri şekilleniyor! Abdullah Avcı'dan flaş stoper kararı Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN: BENİM DEDİĞİM SEVİYEYE GELİYOR

Yunus Akgün'ü de yorumlayan Rıdvan Dilmen, "Tecrübe ne kadar önemli. Yunus Adana Demirspor'a gitmeden önce zor olur onun için bu sezon demiştim ama doğru kulüp ve doğru zamanlamayla güven geldi kendisine, sonra satmayı düşünmedi Galatasaray 11'e koydular. Yunus yavaş yavaş benim dediğim seviyeye geliyor. Geçen hafta iki golde de başlangıçtaydı. Gelişim kaydediyor" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading