Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen kavgayı duyurdu! Ali Koç ve İsmail Kartal'ın arası açıldı

Rıdvan Dilmen kavgayı duyurdu! Ali Koç ve İsmail Kartal'ın arası açıldı

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'de teknik direktör belirsizliği devam ediyor. Sezonun bitmesine 2 hafta kala Rıdvan Dilmen'den olay iddia geldi. Ali Koç'un İsmail Kartal ile tartıştığı ve bu nedenle aralarının açık olduğu öğrenildi.

Spor

23.01.2024, 19:14

TRTSpor yorumcusu Rıdvan Dilmen, dün akşam oynanan Beşiktaş - Fenerbahçe maçı sonrası olay açıklamalarda bulundu.

Göreve geldiği günden bu yana ortaya koyduğu performansla taraftarların gönlünde taht kuran İsmail Kartal'ın yeni sezonda takımdan ayrılacak olması kamuoyunda tartışmalara neden olmuştu.

Jorge Jesus ile anlaşan Koç'un İsmail Kartal'a şans vermemesi birçok taraftar tarafından da tepki gördü.

Karşılaşma sonrası açıklamalarda bulunan Rıdvan Dilmen, Ali Koç'un İsmail Kartal'ın tavrı nedeniyle kendisine kırgın olduğunu açıkladı.

Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Arda Güler çılgınlığı büyüyor: Avrupa'nın devleri kuyruğa girdi! Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN: BEN İKİNCİ ADAM OLMAM!

"İsmail Hoca basın toplantısında "İkinci hoca olmam" derken -İsmail hoca profesyoneldir ve arkadaşımızdır - çok ciddi bir hata yaptı. Ali bey kadar takımın iyi gitmesinden mutlu bir adam var mıdır? Mümkün değil. Oyunculardan daha mutludur. Taraftarın gönlü Ali Koç'a karşı kırılmıştı. Ama son 11-12 haftada İsmail hocadan sonra gelen performans mutlu etmiştir. Başkanlar için her şey başarıya endeksli olmayabilir. "Ben ikinci adam olmam" dediğinde Ali bey kırılmış olabilir. Duyumum yok. Ancak başkan "Biz seninle başka konuştuk. Burada beni milletin önüne attın" demiş olabilir"

 "Ali Bey 'Bir yola çıkacaksam ben burada ikinci adam olmam' diyorsa orada ciddi şekilde kırılmış olabilir. Hissettiğim bir şey. Duyduğum bir şey değil. Orada bir hassasiyet görüyorum. Jesus'un bu kadar seslendirilmesi... Yoksa hiçbir başkan takım böyle giderken teknik direktörün değişme teşebbüsünde bulunmaz veya Portekiz Cumhurbaşkanı ile Jesus'un arasında resim vermez."

Şampiyonlar Ligi maçlarına DEAŞ terör saldırısı tehdidi! Madrid hükümeti harekete geçti Şampiyonlar Ligi maçlarına DEAŞ terör saldırısı tehdidi! Madrid hükümeti harekete... Haberi Görüntüle

'BU BİREYSEL EGO DEĞİL'

"11 maç üst üste iyi giden bir teknik adam varken, daha önce de Fenerbahçe'de çalışmışken; hem takımı tanıyan hem de ekonomik olarak da Jesus'un dörtte biriyle çalışacakken hiç maceraya gitmez. Ama empati yaptığımızda böyle düşünüyor olabilir. Haksız mı? Değil. Bu bireysel ego değil."

"Bir olay yoksa Beşiktaş maçından önce İsmail Kartal'la uzatmaması için mümkün değil. Mantığı yok. Çok başarılı bir teknik adam. Beşiktaş 2-0 yense ne olacak! Gelmiş takım kötü gidiyordu, almış fırlatmış yukarı doğru. Başkan, böyle bir teknik direktör profiliyle neden çalışmasın."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading