Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rıdvan Dilmen'in yeni adresi belli oldu! Efsane isimlerle Süper Lig maçlarını yorumlayacak

Rıdvan Dilmen'in yeni adresi belli oldu! Efsane isimlerle Süper Lig maçlarını yorumlayacak

Son dakika haberleri... Geçen sezon TRT ekranlarında Süper Lig maçlarını yorumlayan Rıdvan Dilmen'in yeni sezondaki durağı şaşırttı. Efsane futbolcu yeni bir kanalla izleyici önüne çıkacak.

Spor

23.01.2024, 22:10

Türk futbolu ve Fenerbahçe'nin önemli oyuncularından olan Rıdvan Dilmen, yeni sezonda Süper Lig maçlarını yorumlamaya devam edecek.

Daha önce Lig TV, NTV ve TRT gibi kanallarda izleyici önüne çıkan Dilmen, bu kez TV8,5 ekranlarında maç yorumlayacak.

Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu kanalla anlaşan tecrübeli futbol yorumcusu, yeni sezonda Süper Lig maçlarının öncesi ve sonrasında düşüncelerini paylaşacak.

Ayrıca Rıdvan Dilmen'e Sergen Yalçın, Fırat Aydınus, Murat Kosova ve Şansal Büyüka'nın da eşlik etmesi bekleniyor.

Türkiye'nin en çok izlenen spor kanalını oluşturmak isteyen Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde “Sevdiğim yorumcuların hepsi farklı kanalda, aynı saatlerde çıkıyordu. Ben de hepsini bir kanalda toplayıp spor kanalı kuracağım" ifadelerini kullanmıştı.

Süper Lig maçlarını Lig TV'de yıllarca sunan ve yorumlayan Şansal Büyüka, daha önce de beınSPORTS kanalında izleyici önüne çıkmıştı.

Öte yandan Acun Ilıcalı'nın eski futbolculardan oluşan kaliteli bir ekip daha oluşturacağı ve farklı formatlarla programlar düzenleyeceği iddia edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading