Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rıdvan Dilmen esti gürledi: Ali Koç benden özür dilesin

Rıdvan Dilmen esti gürledi: Ali Koç benden özür dilesin

Son dakika haberleri... Kayserispor deplasmanında 4-0 kazanarak Galatasaray maçı öncesi moral bulan Fenerbahçe'de yüzler gülüyor. Karşılaşmayı TRT Spor'da yorumlayan Sarı-lacivertlilerin efsane ismi Rıdvan Dilmen, Ali Koç'un takımda görülen değişim sonrası Ali Koç'tan özür beklediğini açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:05

Süper Lig'in 31.haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Kayserispor 4-0 mağlup ederek formda çıkışını sürdürdü.

Galatasaray ile oynayacağı derbi öncesi moral depolayan Sarı-lacivertlilerde İsmail Kartal'ın performansı dikkat çekti.

Vitor Pereira'nın gönderilmesiyle takımın başına geçen Kartal, son 7 lig maçında 19 puan toplayarak ligde 2.sıraya yükseldi.

Wanda Nara sağlık durumunu açıkladı Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN: ALİ KOÇ BENDEN ÖZÜR DİLESİN

Kayserispor - Fenerbahçe maçını TRT Spor'da değerlendiren Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin 4-2-3-1 sisteminden başka bir oyun yapısında oynayamayacağı belirterek şu ifadeleri kullandı;

Vitor Pereira'nın, İsmail Kartal'ın oynattığı sistemle oynasaydı, bugünkü sonuçlardan farklı bir sonuç alacağını düşünmüyorum. Şampiyonluk yarışından da bu kadar çabuk kopmazdı. Fenerbahçe'nin kadrosunun Trabzonspor ayarında bir kadro olduğunu düşünüyorum." 

"İsmail Kartal'ın fedakarlık yaptı falan diyorlar. Fenerbahçe çağırıyorsa fedakarlık yoktur ama Fenerbahçe takımına konsantrasyonu düşük ve şampiyonluktan kopmuş bir takımdı İsmail hoca geldiğinde.

"Daha 7. haftada Fenerbahçe liderken söyledim bunu. Ali Koç da dahil bana sallayanlar benden özür dilesin. Fenerbahçe'nin kadrosu iyi bir kadroydu sadece yanlış oynatılıyordu. Futbol basit oynanır. Vitor Pereira zor olanı tercih etti. 3'lü savunmayla Trabzonspor'a karşı 10 kişi oynasaydı 4'lük olurdu."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading