Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rıdvan Dilmen duyurdu: Mesut Özil'in yeni adresi belli oluyor

Rıdvan Dilmen duyurdu: Mesut Özil'in yeni adresi belli oluyor

Son dakika haberleri... Fenerbahçe'de kadro dışı kalan Mesut Özil'in son durumu hakkında Rıdvan Dilmen açıklama yaptı. Dilmen, yıldız futbolcuyu isteyen takımı açıkladı.

Spor

23.01.2024, 19:09

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Mesut Özil isteyen takımı canlı yayında açıkladı.

Fenerbahçe'de şu anda kadro dışı konumunda yer alan ve sezon sonunda ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Mesut'u 12-20 günde bir gördüğünü itiraf eden Dilmen,  "Los Angeles FC kulübü istiyor. Yazılı mesaj olarak da okumuştum. İki yıl daha kontratı var, Fenerbahçe'de kalmak istiyor. Ne olacağını zaman gösterecek."  dedi.

Mesut Özil'in performansı hakkında değerlendirmelerde bulunan Rıdvan Dilmen,  "Mesut Özil kuvvetli olduğu zaman formayı vermez. Arda Güler de olacak, belki de Mesut Özil'i de geçecek. Arda Güler'de Sergen Yalçın'ı görüyorum. Arda, Mesut'tan daha golcü." ifadelerini kullandı.

6-1'lik hezimet sonrası Montella'dan istifa sorusuna dikkat çeken yanıt Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN: KALMASINI İSTERİM

"Mesut Özil ve Ozan Tufan, takımdan ayrı saatlerde çalışıyor. Mesut Özil'in kontratında takımla çalışma zorunluluğu var. Fenerbahçeli olduğu için ayrı çalışıyor. Bu krizi bildiğim kadarıyla Enner Valencia ile de yaşadılar. Onunla ilgili sorunu aştılar. Umarım kulüp, Mesut ve Ozan için de en hayırlı kararı verir. İkisinin de kalmasını isterim."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading