Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen'den Okan Buruk'a ağır eleştiriler! Fatih Terim sözleri dikkat çekti

Rıdvan Dilmen'den Okan Buruk'a ağır eleştiriler! Fatih Terim sözleri dikkat çekti

Son dakika haberleri... Adana Demirspor - Galatasaray maçı sonrası TV8,5 kanalında yorumculuk yapan Rıdvan Dilmen, Okan Buruk'un tercihlerini değerlendirdi.

Spor

23.01.2024, 19:53

Süper Lig'in 8.haftasında Galatasaray deplasmanda Adana Demispor ile 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşma sonrası spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, TV8,5 kanalında Okan Buruk'un kadro tercihini eleştirdi.

Tecrübeli teknik adamın yardımcılarıyla sürekli konuştuğunu belirten Dilmen, "Okan hoca sürekli yardımcılarıyla 'ne yapacağız' diye tartışıyor. Okan hoca gibi tecrübeli teknik adam bu kadar istişareyi yapmamalı. Valerien Ismael gibi, o kadar olmasa da yardımcılarına çok fazla bakıyor. Yardımcı antrenör tabii ki sadece yelek taşıyan kişi değildir ama karar verici kesinlikle teknik adamdır. Bu hafta en fazla şut çektiği maçtır. Adana deplasmanından bahsediyoruz. Konyaspor maçında atamadı. Hoca yapabileceklerini yaptı diyebiliriz ama ilk değişikliğimi Van Aanholt'u alırım. Rakipten çok tehdit almıyorsan Aanholt'u almalıydı" ifadelerini kullandı.

Galatasaray'ın daha iyi olan taraf olduğunu öne süren Rıdvan Dilmen, "İki takım da iyi kadrolara sahip takımlar. Galatasaray iki puan kaybettiğine üzülmeli. Adana Demirspor için şartlardan dolayı 1 puana sevinmeli. Galatasaray ikinci yarı da ilk yarı da etkili olan taraftı. 2 puanı kaybeden kesinlikle Galatasaray'dı. Fiziksel anlamda da olumlu yönden hareket ediyor" dedi.

2024 Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman? Türkiye-Japonya voleybol maçı hangi gün, saat kaçta başlayacak? 2024 Türkiye Voleybol Milletler Ligi maçı ne zaman? Türkiye-Japonya voleybol... Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN: FATİH TERİM GELİR Mİ?

Daha önce Galatasaray'ın Gaziantep FK ile oynadığı maç sonrası Fatih Terim ve Okan Buruk hakkında flaş bir açıklama yapan Rıdvan Dilmen, "Okan Buruk sanki 'Yerim garanti değil' psikolojisine girmiş gibi. Çok tedirgin duruyor saha kenarında. Açık konuşalım; işler kötü giderse Fatih Terim orada duruyor. Bu tedirginliği yaşaması normal. Okan Hoca düşünüyordur kötü gidersem Fatih Terim gelir mi diye" açıklamalarını yapmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading