Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye olay övgüler: Bu takım ligi forse eder

Rıdvan Dilmen'den Fenerbahçe'ye olay övgüler: Bu takım ligi forse eder

Son dakika haberleri... Süper Lig'in 15. haftasında Fenerbahçe, evinde Çaykur Rizespor'u 4-0 mağlup ederek üzerindeki kara bulutları dağıttı. Karşılaşma sonrası Rıdvan Dilmen'in yaptığı yorumlar taraftarları heyecanlandırdı.

Spor

23.01.2024, 18:24

Vitor Pereira döneminde bu sezon ilk kez bir maçta 4 farklı galibiyet alan Fenerbahçe'de yüzler gülüyor.

Serdar Dursun'un 3 gol atarak yıldızlaştığı mücadele sonrası TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Sarı-lacivertlilerin Süper Lig'i forse edebileceğini iddia etti.

Fenerbahçe'nin hücum kalitesini beğendiğini dile getiren Dilmen, "İlk 25 dakikadaki Fenerbahçe'yi beğendim. Hücum kalitesini beğendim. Rizespor maça ortak olmak istedi ve tehlikeli akınlar yaptı. Zorbay Küçük'ün maç yönetiminden de zevk aldım. Bence 3 büyükler ikincilik yarışına başladı." ifadelerini kullandı.

Deplasman yasağı cezası nedir? Fenerbahçe UEFA'dan ceza mı aldı? Deplasman... Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN: FENERBAHÇE SÜPER LİG'İ FORSE EDER

"Fenerbahçe, Kadıköy'de artık derbiler dışında çok takımı yener diye düşünüyorum' demiştim. Trabzonspor'un çok önemli avantajı var ama Fenerbahçe camiasındaki faktörlerinden dolayı, Fenerbahçe bir anda 2-3 sene bu ligi forse edebilir. Ali Bey'in geldiğinden bu yana teknik direktörün kötü performansına rağmen en doğru yapılanma. İyi bir kadrosu olduğunu düşünüyorum. Bir kaç rötuş yapılabilir. Puanının da kalitesinin altında olduğunu düşünüyorum."

Akyazı'da dev derbi heyecanı! Trabzonspor- Fenerbahçe maçı muhtemel 11'leri belli... Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN: GEREKİRSE BÜYÜKLER DEVREYE GİRMELİ

"Önemli olan oyuncu kadrosunun yapısına göre oynatmaktır. 3'lü oynayabilecek iyi bir üçlüsü var. Ferdi kafası karışık. Gerekirse büyüklerimiz devreye girip Ferdi ile görüşüp milli takımda oynama işini halletmelerinde fayda var. Çünkü Ferdi çok mevkide oynama yeteneği var. Ferdi Kadıoğlu için kim devreye giriyorsa girsin ve Milli Takım'a kazandırılsın, Milli Takım için joker oyuncu olur, hem de oynadığı mevkinin hakkını verir. Hemen hemen ilk kez Mesut Özil ile Pereira'nın mutlu bir şekilde maçı bitirdiklerini gördüm. "

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading