Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen'den efsane Beşiktaş yorumu: Kızılderili gibi geldiler!

Rıdvan Dilmen'den efsane Beşiktaş yorumu: Kızılderili gibi geldiler!

Ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, TRTSpor'da yayınlanan Yüzde 100 Futbol programında Beşiktaş-Fenerbahçe derbisini değerlendirdi.

Spor

23.01.2024, 19:14

Beşiktaş ile Fenerbahçe arasında oynanan derbi karşılaşması 1-1'lik skorla sona erdi. Maçın ardından TRTSpor'daki Yüzde 100 Futbol programında değerlendirmede bulunan ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, dikkat çeken ifadeler kullandı. 

-İlk yarıda çok korktum... Acaba bilmediğimiz bir şey mi oldu dedim. Tansiyon öyle yüksekti ki... 

-Allah'tan ilk yarıdaki agresif tutumlar ikinci yarıda olmadı. Bunun sebeplerinden biri Beşiktaşlı futbolcuların taraftarı oyundan soğutmasıydı. İkinci yarının belli bir bölümünden itibaren herkes 1-1'lik skora razı biçimde hareket etti. 

-Fakat dakika 65'e kadar baktığımız zaman, Beşiktaş galibiyeti kaçırmıştır. Kızılderili gibi geldiler. Daha hiçbir şey anlamadan, ilk saniyelerde bile gol atıyorlardı az kalsın. 

-Beşiktaşlı futbolcular salı akşamı zar zor kendine gelir... Emin olun bu gece uyuyamazlar. 

-Fenerbahçe'nin oyunun sonunda ayakta kalmasının sebebi sadece savunma yapması. Beşiktaş'ın da tamamen, savunmayı hücum yaparak yapması... Ama bu tempoyu ne kadar fit olursanız olun, uzun süre kaldıramazsınız. 

Ve TFF atamaları açıkladı! İşte Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri... Ve TFF atamaları açıkladı! İşte Süper Lig'de 32. haftanın hakemleri... Haberi Görüntüle

BEŞİKTAŞLI OYUNCULAR LİMİTLERİNİ ZORLADI 

-Şu bir gerçek: Beşiktaş içeride oynadığı maçlara çok tempolu başlayacak. Kaldı ki, şu mevcut kadrodan çok daha farklı bir kadro olmayacak, ekonomik durumu bilmiyorum ama... Her şeye rağmen, belki de derbi olduğu için oyuncular kendi limitlerini zorladı. 

-Batshuayi, teknik direktör Ismael'le birlikte düşüşe geçti. Tepetaklak gidiyor. Oyundayken kafası hep 'ne zaman çıkacağım' sorusunda. 90 dakikayı tamamladığı maç hatırlamıyorum. 

-Ersin'i beğendim. Larin etkiliydi. Batshuayi dışında herkes yapabileceğinin en iyisini yaptı. Takımı durduran kişi, tercihleriyle Valerien Ismael oldu. 

-Fenerbahçe'nin daha fazla set oynayacağını düşünüyordum ama oyuncuların çok çabuk top kayıpları ve sadece kontraatak düşünmeleri buna mani oldu. Fenerbahçe'nin oyuna hakimiyeti sadece maç başında ve Beşiktaş çok yorulduğu zaman oldu. 

Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Tümer Metin'den Milli Takım'a Barıiş Alper önerisi: O mevkiye çekin! Haberi Görüntüle

ALİ KOÇ, İSMAİL KARTAL'A KIRGIN OLABİLİR

-Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal sadece 'başarılı' değildir, 'çok başarılı'dır. İkinci yarının şampiyonu Fenerbahçe. İsmail Kartal ismi Beşiktaş maçına endekslenmemeli. Zaten çok büyük bir ihtimalle ligi ikinci bitirecek. 

-Ali Bey (Koç), Fenerbahçe'deki iyi gidişten ötürü taraftarlardan bile daha çok sevinçlidir eminim. Bunda ana etkenin İsmail Kartal olduğunu da biliyor. İsmail Hoca'yı çok severim, kardeşimdir, profesyonel biridir. Ama şunu düşünüyorum, bu bir duyum değil kişisel tahmin, Kartal'ın "İkinci adam olmam" sözüne Ali Koç kırılmış olabilir. Jorge Jesus'un bu kadar gündeme getirilmesini buna bağlıyorum. Yoksa hiçbir başkan, her şey bu kadar güzel giderken o fotoğrafı vermez. 

Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Ve Lakers play-off'ta! Deplasmanda hata yapmadı Haberi Görüntüle

RIDVAN DİLMEN YORUMCULUĞU BIRAKIYOR MU?

-Önümüzdeki sene çok sert bir lig bizi bekliyor. Galatarasay'da seçim olacak, Fenerbahçe 4 yıldır şampiyon olamıyor Ali Bey'le... Beşiktaş tekrar şampiyonluk potasına girmek isteyecek... Trabzon 'bir tane yetmez, benim kadrom iyi' diyecek. Daha Başakşehir var. 

-Çok büyük sıkıntılar görüyorum. İnşallah gelecek yıl radikal bir karar alıp düşünebilirim yani bazı şeyleri... Çünkü artık ürküyorum. Futbolu oynamak da güzel, konuşmak da güzel ama... Bu sene çok gergin bir ortam vardı. İşte görüyoruz ortalığı, o kadar kırılmış, kutuplaşmış bir ortam var ki... Olay pek sağlıklı gözükmüyor yani. İnşallah yaz mevsimi bütün bunlara mola olur.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading