Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen'den derbi hakkında olay yorum: Şampiyonluk hayırlı olsun

Rıdvan Dilmen'den derbi hakkında olay yorum: Şampiyonluk hayırlı olsun

Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın Trabzonspor'a kendi evinde 2-1 yenildiği maçı TRTSpor'da yayınlanan Yüzde 100 Futbol'da yorumladı.

Spor

23.01.2024, 22:04

Ünlü futbol adamı Rıdvan Dilmen, Galatasaray-Trabzonspor derbi maçını TRTSpor'da yayınlanan Yüzde 100 Futbol programında yorumladı. Sarı Kırmızılı takımı kendi evinde 2-1 yenmeyi Trabzonspor'un ligin kalan kısmında liderliği elden bırakmayacağını söyleyen Dilmen, Galatasaray'a da önemli eleştirilerde bulundu. Dilmen şunları söyledi:

  • Galatasaray bundan daha iyi oynayamaz bu kadrosuyla. Kaldı ki psikolojik olarak da zor bir dönem geçiren bir takımdan bahsediyoruz. 
  • Şampiyonluğa oynamak reaksiyon göstermektir. 10 kişi bile olsan 2-0 geriye düştüğün maçta geri dönebilmektir. Şampiyonluğa oynamak Galatasaray'a karşı deplasmanda kazanabilmektir. Şampiyonluğa oynamak her gün üzerine koyarak gitmek demektir. 
  • Trabzonspor'un şampiyonluğu hayırlı uğurlu olsun. Bundan sonra puan kaybına yol açabilecek bir panik hali için hiçbir sebep yok. Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın puanları belli... Atı alan Üsküdar'ı geçmiş. 
  • Galatasaray'ın çok uzun süredir defans sorunları var. GS'nin savunması çok kötü. Emin olun GS stoperleri bu takımın düzeyinde stoperler değil. 4 büyükler arasında en kötü savunma Galatasaray'da. Bu takımın kadrosu kötü bir kadro. Şampiyonluğa oynayacak kadro değil. 
  • Sen her şeyi yaptın kazanmak için ama yenildin. Trabzon her şeyini veremeden, birkaç rötuşla, çok da iyi oynamayarak kazandı. 
  • Galatasaray'da Kerem dışında vasat oyunu çevirebilecek bir tane oyuncu yok. "Şu oyuncu aldı maçı sırtladı" diyemiyoruz. Muslera olsa belki skoru tutabilirdi. 
  • 25 milyon para harcadılar ama bir tane ön orta saha oyuncusu alamadılar. Bir tane Fernando bul yani, yok mu böyle bir oyuncu tipi... 
  • Öte yandan Galatasaray'ın kadrosu 27 puanlık kadro değil. Hakemler minimum 12-13 puanı götürmüştür GS'den, onu söyleyeyim. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading