Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen'den Cristiano Ronaldo'ya olay sözler! Gündem yaratan ifadeler tepki çekti

Rıdvan Dilmen'den Cristiano Ronaldo'ya olay sözler! Gündem yaratan ifadeler tepki çekti

Son dakika haberleri... Portekiz - Türkiye maçını TRTSpor'da değerlendiren spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, ev sahibi ekibin yıldızı Cristiano Ronaldo hakkında dikkat çeken sözler kullandı.

Spor

19.03.2024, 22:35

Katar'da düzenlenecek 2022 Dünya Kupası öncesi play-off turunda Portekiz'e 3-1 kaybeden Türkiye, dev turnuvaya olan hasretini 20 seneye çıkardı.

Karşılaşmayı TRT Spor'da değerlendiren Rıdvan Dilmen, mücadelede gol atamayan Ronaldo hakkında konuştu.

Manchester United'da oynayan 37 yaşındaki oyuncuyu canlı izlediğini belirten Dilmen, yıldız oyuncunun güçsüz kaldığını öne sürerek şu ifadeleri kullandı;

"Artık gerçekten bu maç için söylüyorum en azından, Cristiano Ronaldo'nun sonları gelmiş, gitmiyor artık. Pozisyona giriyor mu, giriyor falan ama tarihte bu kadar güçsüz bir Ronaldo görmedim. Çıplak gözle 20 kez seyrettim. Dipdiri oyuncuydu. Tabii çok eforlu oynaya oynaya geçen yıllar artık fizik olarak götürmüş. Ve hürmeten, saygıdan dolayı oyundan çıkmaz haldeydi bugün. Normalde oyundan 10 kere çıkardı."

Öte yandan bir çok taraftar Rıdvan Dilmen'in sözlerine katılmadıklarını ve Ronaldo'nun ilerleyen yaşına rağmen hala faydalı oynadığını iddia etti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading