Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rıdvan Dilmen'den bombardıman: Koskoca Fenerbahçe'yi ne hale düşürdüler?

Rıdvan Dilmen'den bombardıman: Koskoca Fenerbahçe'yi ne hale düşürdüler?

Fenerbahçe, 1 saat boyunca 9 kişi oynayan Karagümrük ile yenişemedi. Rıdvan Dilmen, 1-1 sona eren Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçı sonrası Sarı Lacivertli oyuncuları yerden yere vurdu.

Spor

02.03.2024, 08:09

Fenerbahçe, 60 dakika boyunca 9 kişi oynayan rakibi Fatih Karagümrük ile 1-1 berabere kalırken sahaya göstermiş olduğu performansla taraftarı kahretti.

TRT Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 1-1 sona eren Fatih Karagümrük-Fenerbahçe maçı sonrası Sarı Lacivertli oyuncuları eleştirdi. İşte Dilmen'in açıklamaları;

Erden Timur'dan sızan görüntüler için açıklama: Kim manipüle ediyorsa açıklanmalı Haberi Görüntüle

'KOSKOCA FENERBAHÇE'Yİ NE HALE DÜŞÜRDÜLER'

Fenerbahçe'deki oyunculuk yıllarımda. Bizim 1987-88 sezonumuz kötü geçmişti. Kupada tek ümidimiz vardı. Sakaryaspor ile eşleşmiştik. Kadıköy'de 5-1 mağlup olmuştuk. Düşünebiliyor musunuz? Tek ümidimiz kupa ve Kadıköy'de yenildik. Üzüntüden kahrolduk. Fenerbahçe'yi bu halde görürken, o gün bu kadar üzülmedim. Koskoca Fenerbahçe'yi ne hale düşürdüler.

Trabzonspor'dan tutuklanan 5 taraftarla ilgili açıklama: Sonuna kadar takipçisi olacağız Haberi Görüntüle

'GAM YOK RUH YOK'

Ali Bey, Pereira, Zeki Hoca şu bu değil, insanda bir şey olur. Zeki arkadaşımızı tanımıyorum ama mecburiyetten çıkmış maça. Taktik bir bekleyiş bekleme. 11'e 9 maçta aynı 11'le devam etmek, çift santforla oynamamak, iki tane ön liberoyla oynamak bunlar teknik detaylar. Savunmayı kenara açarsanız geçersiniz. Kenarda İrfan, Mesut'a ver. Mesut Mert Hakan'a ver. O tekrar İrfan'a ver. O ona, bu buna ver. İstersen 850 pas yap. Biz nasıl olsa yeneriz diyor ya? Taraftar öyle demiyor. 50'yi 55'i görüyor. Futbolcu nasılsa atarız bir tane diyor. Gam yok, ruh yok. Maç bitse de gitsek...

Fernando Santos neşteri vurdu! 8 futbolcu ile yollar ayrılıyor Haberi Görüntüle

'SERDAR'I SANTRAFORA KOY'

Karşıda Karagümrük takımı elinden geldiğinin maksimumunu yapıyor. Bundan fazlasını yapamaz. Bir kaleci iki stoper 3, Mert Hakan, 4, Sosa 5, Nazım 6, Novak 7... 9 kişilik takıma bir de kaleciyi çık. 8 kişiye karşı top oynuyorsun. Rakibe saygı duymak lazım. Uzun süre maç bitmeyecek gibi o ona ver, bu buna ver. Gönder Szalai'yi santfor oynat. Serdar asisti santfora koy. İki tane çizgiye koy.

Igor Tudor geri dönüyor: Sözleşmeyi imzalamaması için hiçbir sebep kalmadı Haberi Görüntüle

'GUARDIOLA DA GELSE YAPAMAZ'

Zaten tren kaçmıştı. Bence Pareira tercihi yanlıştı. Bu kadro yapısının bu kadar erken kopacağını düşünmüyordum. Galatasaray yaşadı, Fenerbahçe de aynısını yaşadı. Fenerbahçe haftayı Malatya'yı yener. Ancak mesele son 21 haftaya girilirken oyunculara angarya binmiş görüntüsü var. Lig bitmiş gibi görüyorlar. Ben yanılayabilirim de. Yüzde 97 Fenerbahçe yapamaz, Guardiola gelse de yapamaz dedim. Yanıltın beni. Teknik hata dışında, İrfan Can çok beğendiğim bir oyuncu. Bir maçta da oyuncuyu yargılayamam. Ama insanda biraz şey olur. Top taca gidiyor. Top toplayıcıdan topu bekliyor. Kendin gidip kullanacaksın. Hiçbir şekilde mazereti olmaz.Ne Pereira, ne Ali Koç, bugün tek sorumlu oyunculardır. Mesut da dahil. İkinci yarı da kendisini attı köşeye. İlk yarıda bir kaç etkili pozisyon var. Ama ruhsuz, gamsız, yavaş yavaş oynayan, bitse de gitsek düşüncesi. Fenerbahçe o kadar kötü ki... O kadar gamsız ki.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading