Yandex Metrica

Rıdvan Dilmen'den Ali Koç'a çağrı: Göndermezse kırılırım

Rıdvan Dilmen'den Ali Koç'a çağrı: Göndermezse kırılırım

Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin Kayserispor ile 2-2 berabere kaldığı maçı değerlendirirken Ali Koç'a seslendi. Rıdvan Dilmen, 'Milli takım arasında Pereira ile yollar ayrılmalı. Ayrılmazsa bu sefer ibre Ali Bey'e döner. Ali Bey iyi bir Fenerbahçelidir ama işi çok zor olur. Bir Fenerbahçeli olarak son derece kırılırım kendisine.' dedi.

Spor

23.01.2024, 18:15

Ligde üç maçtır üst üste kaybeden Fenerbahçe, dün akşam sahasında konuk ettiği Kayserispor ile 2-2 berabere kaldı. Fenerbahçe, beraberliği uzatma dakikalarında bulduğu penaltı golüyle elde etti. Taraftar, maçın ardından Ali Koç'u istifaya davet ederken Pereira'nına acilen gönderilmesini istedi. Taraftarlar, maçın ardından stat çevresinde toplanıp Ali Koç'un kendilerine hesap vermesini istedi. Taraftarlar, yoğun güvenlik önlemleri altında olaysız bir şekilde dağıldılar.

Maçın ardından TRT Spor'da konuşan Yüzde Yüz Futbol programında konuşan Rıdvan Dilmen, Pereira'nın acilen yollanmasını belirtirken şu ifadeleri kullandı;

KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu: Seçimi o tarihte yap! KULİS BİLGİSİ! Dursun Özbek, TFF Başkanı Büyükekşi'den özel istekte bulundu:... Haberi Görüntüle

'KIRILIRIM KENDİSİNE'

"12. haftada 10 puan fark yemiş bu kadroyla. Bu kadrodan iki on bir yaparım, ikisini de Türkiye'de şampiyonluğa oynatırım. Hiç antrenmana çıkmayan bir teknik direktör düşünün en fazla bu kadar puan alır. Ali Bey Fenerbahçeliler adına size sesleniyorum. Milli maç arası teknik direktörle yolları ayırmak için bir şans. Kendisiyle pazarlık yapmam. Bu kadro için dünya çapında bir teknik direktöre de gerek yok. Milli takım arasında Pereira ile yollar ayrılmalı. Ayrılmazsa bu sefer ibre Ali Bey'e döner. Ali Bey iyi bir Fenerbahçelidir ama işi çok zor olur. Bir Fenerbahçeli olarak son derece kırılırım kendisine."

Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Beşiktaş Erol Bulut'la mı anlaşıyor? Haberi Görüntüle

'FENERBAHÇELİLER BUNU HAK ETMİYOR'

Pereira ile Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansını "Kırmızı kar yağarsa Fenerbahçe, Pereiera ile şampiyon olur" ifadeleriyle değerlendiren Rıdvan Dilmen, "Fenerbahçeliler çok üzgün. Fenerbahçeliler bunu hak etmiyor. Bu kadrosu güçlü bir kadro ama doğru bir teknik adamla Fenerbahçe üst üste maçlar kazanmaya başlar. En kötü günlerimden birini yaşıyorum" şeklinde konuştu.

Şampiyonluk oranları güncellendi: Galatasaray arayı epey açtı Şampiyonluk oranları güncellendi: Galatasaray arayı epey açtı Haberi Görüntüle

'ALİ KOÇ SORUMLUDUR'

"Antrenör değişirse bu 1 puan önemli bir puan olabilir.'' diyen Dilmen, şu ifadeleri kullandı; ''İki hafta zaman var. Antrenör mü yok dünyada. Doğru bir strateji ve istişare ile bu iş çözülebilir. Bir sürü teknik direktör var. Bu kadroya balıklama atlarlar. 7 yıl şampiyon olmasa da hafif bir kıvılcım bekleyen bir camia var. Dua edin Fenerbahçe kazanmadı. Belki hoca gider. Bu hayırdır, Fenerbahçe maçı kazansa kendimizi kandıracaktık. Bu cümleleri benden duymak ne kadar kötü bir şey. Fenerbahçe'nin kazanamadığına sevinen tek insan benimdir herhalde.Ali Koç, hemen amasız, fakatsız Fenerbahçe ile bu hocanın ilişiğini kesmeli. Göndermeli. Fenerbahçe'nin kadrosu Mesut Özil'den bağımsız burada olmaz. Bunun tek sorumlusu Vitor Pereira'dır. Ali Koç da Pereira'ya hala katlandığı için sorumludur. Hayatımızın bir parçasına Portekiz'den bir adam gelmiş ve acı çektiriyorsa, göndereceksiniz. Tutmak da sizin hatanız. Alacaksın kağıdı 'Gel bakalım kardeşim, ne kadar istiyorsun' diyeceksin. İstediğini veririm hiç pazarlık da yapmam."
 


Loading