Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rıdvan Dilmen canlı yayında itiraf etti! Dursun Özbek haberi duyunca apar topar gitmiş!

Rıdvan Dilmen canlı yayında itiraf etti! Dursun Özbek haberi duyunca apar topar gitmiş!

Son dakika haberleri... Galatasaray'ın Fatih Karagümrük maçı sonrası Rıdvan Dilmen'in verdiği bilgi taraftarları şaşırttı. Dursun Özbek ve TFF arasında süren gerginlik devam ediyor.

Spor

23.01.2024, 20:00

Geçtiğimiz hafta oynanan Galatasaray-Alanyaspor maçı sonrası hakem Ali Palabıyık'ın verdiği kararları eleştiren Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, TFF yönetimini tepki göstererek basın açıklaması yapmıştı.

Dün akşam oynanan Fatih Karagümrük-Galatasaray maçını Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda takip eden Dursun Özbek, TFF heyetini es geçti.

TV8,5 kanalında yorum yapan Rıdvan Dilmen, "Biraz önce Fırat (Aydınus) hoca söyledi... Futbol Federasyonu yöneticileri protokolde diye Dursun Özbek onlarla oturmamak için maçı farklı bir yerde izlemiş" itirafında bulundu.

Öte yandan maçta verilen hakem kararlarını da eleştiren Rıdvan Dilmen, "Abdülkerim Bardakçı için 'Ağır karar' dedik. Karagümrük'ün kartına doğru dersek, doğru davranmamış oluruz. O gün de sarı karttı, bugün de sarı kart. Hatayı, hata ile düzeltmek doğru değil. Karar sarı kart olmalıydı. Kırmızı kararı yanlış. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda iyi futbol oynanmıyor. Stadın adı çok güzel ama havasından mı, uzaklığından mı bilemiyorum. Maçlar keyifli olmuyor." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading