Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rıdvan Dilmen: Berisha'yı Diagne'nin düşürdüğünü yalnız Mesut gördü ve hakemi uyardı

Rıdvan Dilmen: Berisha'yı Diagne'nin düşürdüğünü yalnız Mesut gördü ve hakemi uyardı

TRTSPOR yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray'ın iptal edilen golünden önce Fenerbahçeli oyuncunun düşürüldüğünü sadece Mesut'un görerek hakemi uyardığına dikkat çekti.

Spor

23.01.2024, 18:20

Ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe-Galatasaray maçının ardından TRTSPOR'da yayınlanan Yüzde 100 Futbol programında maçı değerlendirdi. İşte Dilmen'in yorumlarından dikkat çekenler...

  • Mesut Özil, sol ayağıyla dünya yıldızı olmuş bir oyuncu. Gole giderken topu sağ ayağıyla sürdü ve golü de sağ ayağıyla attı. Bunu yapmak çok zordur. 

  • Tisserant'ın kırmızı kartla atıldığı pozisyonda hakem düdüğü erken çaldı. Pozisyonun devamı bence penaltıydı. 

  • Galatasaray'ın iptal edilen golünde Fenerbahçeliye yapılan faulü bir tek Mesut Özil gördü ve hakemi uyardı. Faulde Berisha sadece sırtından itilmiyor, Diagne dizle de çelme takıyor. Oyuncu elle müdahaleden önce çelmenin etkisiyle düşüyor.

  • Fenerbahçe'nin ikinci golünde GS'li Marcao inanılmaz hatalı. Ayakta kalamadı. Crespo güzel bir koşu yaptı. GS defansı da kademe hatası yapınca Crespo müthiş bir vuruşla atıyor golü. 

  • Son saniyede Galatasaraylı oyuncuya yapılan hareket penaltı değil. Marcao'nunkiyle aynı. Bu türden pozisyonlara penaltı verilmez. Zaten hakem de maçı tam bitirecekken pozisyonu VAR'da incelemek için bekledi, doğru yaptı. 

  • Fenerbahçe bu galibiyetle hayata dönmüştür. Taraftarın uzun zamandır beklediği hayat öpücüğü bu oldu. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading