Yandex Metrica

DOLAR

32.56

%0.06 expand_less

EURO

34.86

%0 expand_less

ALTIN

2431.50

%0.12 expand_less

BIST

9722.09

%0.8 expand_less

BTC ($)

65002.26

%-1.9 expand_more

Rezerv Lig nedir, özellikleri ne? Rezerv Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak?

Rezerv Lig nedir, özellikleri ne? Rezerv Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak?

Rezerv lig maçları, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen maç programı kapsamında gerçekleşiyor. Henüz çok yeni bir kavram olmasına karşın futbolseverlerin gündeminde hızlı bir şekilde yer edinen Rezerv Lig hakkında merak edilen, "Rezerv Lig nedir, özellikleri ne? Rezerv Lig maçları hangi kanalda yayınlanacak?" sorularının yanıtlarını sizler için derledik.

Spor

23.01.2024, 19:39

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) organizesinde gerçekleşmekte olan maçların ardından oluşacak Rezerv lig puan durumu, sezon sonu şampiyonunun da belirlenmesinde etkin rol üstlenecek. Peki rezerv lig nedir, özellikleri nelerdir? Rezerv lig maçları hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Adını tarihe yazdırdı! Futbol dünyası yeni bir fenomen kazandı Adını tarihe yazdırdı! Futbol dünyası yeni bir fenomen kazandı Haberi Görüntüle

REZERV LİG NEDİR, ÖZELLİKLERİ NELERDİR?

Türkiye Futbol Federasyonu tarafından Süper Lig kulüplerinin altyapı takımlarına yönelik düzenlenen liglere Rezerv lig deniliyor. 30 Haziran 2022 tarihinde başlayan rezerv ligler, 2022-2023 Süper Lig’de yer alan 19 takımın katılımıyla sağlanacak. 28 Temmuz 2022 tarihinde yayınlanan statü belgesine göre Süper Lig’de yer alan ve 35 kişilik A takım listesindeki yerli ve yabancı tüm futbolcular, Rezerv Lig maçlarında yer alabilecek. A takım listesinde yer almayan Türk statüsünde bulunan profesyonel, gelişim liglerinde oynama hakkı bulunan yerli ve yabancı tüm amatör ya da profesyonel futbolcular söz konusu müsabakalarda yer alabilecek.

Son dakika: UEFA Galatasaray'a ceza yağdırdı Son dakika: UEFA Galatasaray'a ceza yağdırdı Haberi Görüntüle

REZERV LİG MAÇLARI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

A takımın Süper Lig maçlarından bir gün sonra sahaya çıkan rezerv takımların gerçekleştirdiği maçların hangi kanaldan yayınlanacağı henüz netleşmedi. Konuyla ilgili resmi açıklama, Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading