Yandex Metrica
SON DAKİKA
Rennes - Fenerbahçe maçında Jorge Jesus çılgına döndü! sinirlerine hakim olamadı

Rennes - Fenerbahçe maçında Jorge Jesus çılgına döndü! sinirlerine hakim olamadı

Fenerbahçe, Rennes ile deplasmanda karşılaştı. Olaylı geçen ve 2-2 biten mücadelenin son anlarında Jorge Jesus, Rennes tribünlerinden kendisine laf atılması sonrası çılgına döndü. Sinirlerine hakim olamayan Jesus'un tepkisi ekranlara yansıdı.

Spor

23.01.2024, 19:49

UEFA Avrupa Ligi 2. hafta mücadelesinde Fenerbahçe, Fransız ekibi Rennes'e deplasmanda konuk oldu. Rennes ile Fenerbahçe'nin kozlarını paylaştığı UEFA Avrupa Ligi maçında gergin anlar yaşandı.

Kıran kırana geçen, 4 golün atıldığı ve bir de kırmızı kartın çıktığı mücadelede sarı lacivertli ekip 2-0 geriden gelip maçtan 2-2'lik berabere kaldı. 

Valencia, penaltı golü sonrası topu rakip file bekçisi Mandanda'dan almaya çalıştı, Mandanda topu vermeyince itiş kakış başladı. Diğer oyuncuların da olaya dahil olması sonrası ortalık iyice gerilirken, Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus, Rennes tribünlerinden kendisine laf atılması sonrası adeta çılgına döndü.

Emre Belözoğlu eski takımını üzdü: Ankaragücü 7 maç sonra kazandı Haberi Görüntüle

PENALTIDAN SONRA YİNE GERGİNLİK

Ennes Valencia'nın 90+2. dakikada skoru 2-2'ye getirdiği golün ardından Rennes'in kalecisi Mandanda topu vermemek için ısrarcı olunca bir kez daha iki takım oyuncuları arasında gerginlik çıktı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading