Yandex Metrica
SON DAKİKA
Regragui’den Ronaldo itirafı! Portekiz maçı öncesi konuştu: Mutlu olurum

Regragui’den Ronaldo itirafı! Portekiz maçı öncesi konuştu: Mutlu olurum

Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda Portekiz ile çeyrek finalde mücadele edecek Fas'ın teknik direktörü Walid Regragui değerlendirmelerde bulundu. Tecrübeli teknik direktör Walid Regragui, Cristiano Ronaldo hakkında gelen soruya cevap verdi.

Spor

23.01.2024, 20:09

2022 Dünya Kupası'nda Belçika ve Hırvatistan'ın yer aldığı gruptan lider çıkan, son 16 turunda İspanya'yı eleyen Fas Milli Takımı'nda teknik direktör Walid Regragui açıklamalarda bulundu. Portekiz müsabakası hakkında konuşan Walid Regragui, Cristiano Ronaldo hakkında çarpıcı ifadeler kullandı.

Walid Regragui yönetimindeki Fas Milli Takımı, Katar'ın ev sahipliğinde düzenlenen 2022 Dünya Kupası'nda grup aşamasında büyük bir sürprize imza attı. Hırvatistan, Kanada ve Belçika ile aynı grupta yer alan Fas, son 16 turu biletini gruptan lider çıkarak hanesine yazdırdı.

Fas Milli Takımı için rüya gibi geçen serüven son 16 turunda da devam etti. İspanya ile eşleşen Fas müsabakanın normal süresi ve uzatma devrelerinde gol yemedi. Seri penaltı atışlarında İspanya'yı deviren Fas, 2022 Dünya Kupası Çeyrek Final aşamasında Portekiz'in rakibi oldu.

Real Madrid-Manchester City çeyrek final maçı ne zaman? (Şampiyonlar Ligi) Haberi Görüntüle

RONALDO KRİZİ 

Portekiz Milli Takımı'nın İsviçre ile oynadığı maçta yedek bekleyen Cristiano Ronaldo'nun Katar'dan ayrılmak istediği öne sürüldü. Dünyaca ünlü futbolcu bu haberleri yalanladı. Cristiano Ronaldo'nun Fas karşısında ilk 11'de başlayıp başlamayacağı henüz netlik kazanmadı.

İsmail Kartal olaylı derbi sonrası konuştu: Asıl dehşet koridordaydı Haberi Görüntüle

REGRAGUI'DEN RONALDO AÇIKLAMASI 

Fas Milli Takımı Teknik Direktörü Walid Regragui, Portekiz ile oynayacakları maç öncesi basın toplantısı düzenledi. Cristiano Ronaldo hakkında gelen soruyu cevaplayan Walid Regragui, "Cristiano Ronaldo dünya futbol tarihinin en iyi futbolcularından biri. Umarım bizim maçta oynamaz. Bize karşı oynamazsa mutlu olurum yani" dedi.

Fenerbahçe Olympiakos'u elerse ne kadar kazanacak? FB, Avrupa'da hangi takımla... Haberi Görüntüle

SANTOS: TAKTİKSEL BİR KARARDI 

Portekiz Milli Takımı Teknik Direktörü Fernando Santos, Cristiano Ronaldo'yla ilgili konuşan bir diğer isim oldu. Fernando Santos açıklamasında, "Cristiano Ronaldo bu kadronun çok önemli bir parçası, takım kaptanı ve Portekiz futbolunun en önemli temsilcilerinden biri. Bu oyuncu Portekiz halkının ve bütün futbolcuların örnek aldığı bir oyuncu. Detaylara girmek istemiyorum ama konuştuğumuz şey, oturup tartışmak ya da yüzleşmek gibi olmadı. Öğle yemeğinde sırasında onun yanına oturup konuştuğum bir andı. Taktiksel olarak sebeplerini açıkladım. Böyle bir seçim yapmam gerektiğini ona söyledim. Dediğim gibi öğle yemeğinde yaptığımız kısa bir konuşmaydı. Ona ben ne kadar güvendiğimi, sonraki maçlarda da güveneceğimi ve vazgeçilmez bir oyuncu olduğunu söyledim. Bu tamamen taktiksel ve stratejik bir seçimdi. Cristiano da bunu olgunlukla, normal karşıladı ve itiraz etmedi. Kamuoyunun sandığının aksine tamamen normal karşıladı" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading