Yandex Metrica

Real Madrid'in yıldızı Fenerbahçe'ye 'evet' dedi! Rekor parayı elinin tersiyle itti

Real Madrid'in yıldızı Fenerbahçe'ye 'evet' dedi! Rekor parayı elinin tersiyle itti

Son dakika haberleri... Gözyaşları içinde Real Madrid'den ayrılan dünyaca ünlü futbolcu Fenerbahçe'den gelen teklife olumlu yanıt verdi. Dünyaca ünlü futbolcu Katar'dan gelen cazip teklifi Fenerbahçe için kabul etmedi.

Spor

23.01.2024, 19:20

Portekizli teknik direktör Jorge Jesus'u İstanbul'a getiren Fenerbahçe'de transfer çalışmaları devam ediyor. Jorge Jesus'un raporu doğrultusunda hareket eden Fenerbahçe, transferde bombayı patlatmak üzere. Real Madrid'den ayrılan Marcelo'nun Fenerbahçe'den gelen teklife olumlu yanıt verdi.

Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Son dakika... Fenerbahçe'den şampiyonluk yolunda kritik puan kaybı Haberi Görüntüle

10 MİLYON EURO'YU KABUL ETMEDİ

Fenerbahçe'nin dışında Fransız ekibi Marsilya da Marcelo'yu transfer etmek istiyor. Dünyaca ünlü yıldıza Katar'dan da yıllık 10 milyon euro'luk bir teklif geldi. Ancak Marcelo'nun Avrupa'da top koşturmak istediği ve bu teklifi reddettiği öne sürüldü.

Bursaspor'a deplasmanda ağır darbe! ( Erokspor 5- 1 Bursaspor ) Bursaspor'a deplasmanda ağır darbe! ( Erokspor 5- 1 Bursaspor ) Haberi Görüntüle

FENERBAHÇE'YE 'EVET' DEDİ

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldıza yıllık 4 milyon euro'luk teklifte bulunduğu iddia edilirken Marcelo'nun Roberto Carlos'un da tavsiyesiyle bu teklife 'evet' dediği haberde yer aldı.

Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek? Ayrılık sonrası akıllardaki soru: Beşiktaş, Santos'a ne ödeyecek? Haberi Görüntüle

''BİRLİKTE ÇOK FAZLA SİHİRLİ GECE YAŞADIK''

Real Madrid'in, Şampiyonlar Ligi kupası kutlamalarının yapıldığı Santiago Bernabeu Stadı'nda taraftarlara seslenen Marcelo, "Hayatımın en mükemmel anı. Dünyanın en iyi kulübünde, burada bir dönemi bitiriyorum. Bugün üzüntülü değil, neşeli bir gün çünkü bir kez daha dünyanın en büyük turnuvasını kazandık. Kendimle ve ailemle büyük gurur duyuyorum. Birlikte çok fazla sihirli gece yaşadık. Size bir şey söyleyeceğim. Madrid'in geleceği gençlerle çok iyi." dedi.

Son dakika: UEFA Galatasaray'a ceza yağdırdı Son dakika: UEFA Galatasaray'a ceza yağdırdı Haberi Görüntüle

GÖZYAŞLARINA HAKİM OLAMADI

Taraftarlar ve futbolcu arkadaşları tarafından uzun süre alkışlanan 34 yaşındaki Marcelo, göz yaşlarına hakim olamadı.

Real Madrid'de 2006-2007 sezonundan bu yana forma giyen Brezilyalı defans oyuncusu Marcelo, 25 kupa ile İspanyol kulübünün tarihinde en fazla kupa kazanan futbolcu oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading