Yandex Metrica
SON DAKİKA
Real Madrid, Fenerbahçeli futbolcu için masaya oturacak

Real Madrid, Fenerbahçeli futbolcu için masaya oturacak

İspanya devi Real Madrid'in Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'i transfer listesine aldığı öne sürüldü. İspanyol basınına göre Real Madrid başkanı Florentino Perez, Arda Güler ile yakından ilgileniyor

Spor

23.01.2024, 20:38

Oynadığı futbolla herkesi kendine hayran bırakan Arda Güler, bu kez de Avrupa'nın en büyük kulübü Real Madrid'in radarına girdi. Kulüp başkanı Perez, Arda Güler transferi için yakından ilgileniyor.

Trabzonspor - Fenerbahçe maçının hakemi belli oldu Haberi Görüntüle

BAŞKAN ÖZEL OLARAK İZLİYOR

İspanyol basınında çıkan habere göre, Real Madrid, Arda Güler'i takibe aldı. Eflatun-beyazlılarn başkanı  Perez, sarı-lacivertlilerin genç yeteneğini özel olarak izliyor.

Fenerbahçe'de Arda Güler'in en büyük hayali gerçek oluyor | Transfermarkt

Di Maria'ya ölüm tehdidi! Arjantinli uyuşturucu kartellerinin hedefi oldu Haberi Görüntüle

ARDA'NIN MALİYETİ İŞTAH ARTIRIYOR

Perez, Modric ve Ceballos'un ayrılma ihtimaline karşı orta sahaya transfer yapma hedefinde olan Real Madrid, maliyeti nedeniyle Arda Güler'in transfer ihtimalini cazip buldu.

Söz konusu haberde şu açıklamalara yer verildi.

"Perez, Modric ve Ceballos'un ayrılmalarını göz önüne alarak orta sahaya en az iki transfer yapmak istiyor. En büyük önceliği ise Borussia Dortmund'dan Jude Bellingham... Ancak yönetim kurulu transfer pazarında fırsatları da kovalıyor. Real Madrid Yönetim Kurulu'nun tercihi, Türkiye Ligi'nde ortaya çıkan ve çok cazip bir seçenek olan genç oyuncu Arda Güler."Başkan Florentino Perez, Fenerbahçe'nin genç orta saha oyuncusunun gelişimini yakından takip edecek.

Türk oyuncu, henüz 18 yaşında ve futbolun yeni yıldız adaylarından biri... Performansıyla 'Türk Messi'si' lakabını aldı.

Perez için de çok uygun bir fiyat. Real için transferi bitirmek kolay olmayacak çünkü Barça, Atletico, Sevilla ve Arsenal de oyuncuyu izliyor."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading